5. BelRE na vrhu Balkana! - 3-4. novembra 2010. u Poslovnom Centru Ušće

23.09.2010.

5. BelRE Sajam i Konferencija o nekretninama pod nazivom BELRE Exclusive održaće se 03.-04 novembra 2010. u Poslovnom Centru Ušće na 25. spratu.

BelRE će okupiti sve one koji su zainteresovani za razvoj investicionog tržišta u regionu - strane i lokalne investitore, konsultantske kuće, eksperte, vlasnike zemljišta, projektante, izvođače radova, kreditne kuće, banke, agencije za promet nekretnina i krajnje korisnike.

Kao i svake godine, na sajmu će se održati i Konferencija o nekretninama. Ovogodišnje teme će biti posvećene prevazilaženju krize u građevinskoj industriji, upravljanju i održavanju objekata, zakonskom okviru koji treba da omogući bržu realizaciju projekata, razvoju rezidencijalnih i maloprodajnih projekata, industrijskih zona i drugim temama iz oblasti razvoja nekretnina.

"Verujem da će se ove godine BelRE predstaviti u punom sjaju. Prostor na 25. spratu Ušće poslovnog centra je sigurno najreprezentativniji na Balkanu i pravo mesto za ovogodišnji BELRE. Na stranim sajmovima koje smo ove godine posetili, primećuje se blag oporavak tržišta i povratak interesovanja za investicije u Srbiju", rekao je Miloš Rajšić, direktor BeLRE sajma.

"Ove godine, pokrenuli smo i BelRE magazin, koji je daje sveobuhvatnu informaciju o stanju na srpskom tržištu nekretnina i podeljen je na nekoliko segmenata – saveti eksperata, aktuelni projekti i projekti spremni za investiranje. Novo izdanje BelRE magazina imaće premijeru na Expo Real-u, jednom od najvećih sajmova nekretnina u Evropi. Iskoristićemo priliku da reklamiramo Srbiju i pozovemo zainteresovane da dođu na BELRE. Naš je utisak da je generalno došlo do određene stabilizacije na tržištu u Evropi i stoga očekujemo veći broj posetilaca iz inostranstva." zaključio je Miloš Rajšić.

  • Ažuriranje: zva više informacija o panelima na Konferenciji klikni tag BelRE ispod teksta.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bane 28.02.2021.
U čl.2. Ugovora koji su vlasnici stanova za...
Zvezdan 23.02.2021.
Ovo je samo zanimljivost za nas. Naše zelen...
Куриња 17.02.2021.
Када креће са радовима?
Sulja Besir 09.02.2021.
Jeli radite u Austriju imamo 270 m2 tarasei...
Saurus 08.02.2021.
Liči na bledu kopiju Karađorđevog trg u Bat...