32. Sajam građevinarstva na Jadranskom sajmu u Budvi - 22-26. septembra

26.08.2010.

Na ovoj prestižnoj, poslovno-sajamskoj manifestaciji sa veoma dugom i uspešnom tradicijom predstavljaju se proizvođači i distributeri građevinske mehanizacije i opreme, proizvođači građevinskih materijala, građevinske stolarije i galanterije, distributeri i proizvođači krovnih pokrivača, ventilacionih sistema, elekro i energetskih uređaja, kompanije koje se bave inženjeringom, projektovanjem i softverskim inženjeringom u građevinarstvu, radionice za instalacione i završne radove u građevinarstvu, proizvođači i distributeri merne, regulacione i geodetske opreme, proizvođači  vrata i prozora, kapija i ograda, okova i bravarija za stolariju, izdavači stručne literature.

Sajamska platforma i komparativne prednosti, koje nudi ova sajamska manifestacija, prilika su za unapređenje biznisa i ostvarenje dobrih komercijalnih rezultata. Sajam građevinarstva predstavlja šansu za promociju novih proizvoda, povezivanje sa distributerima, industrijom i tržištem, razmenu poslovnih iskustava, komparaciju sa konkurencijom.

Blagovremenim prijavljivanjem izlagači imaju mogućnost da iskoriste paletu popusta (posebni uslovi izlaganja u prijavi-ugovoru) koje nudi AD Jadranski sajam, čime će pozitivna razlika između ostvarenih rezultata i uloženih sredstava biti još veća.

Jadranski sajam će u saradnji sa državnim, naučnim i stručnim institucijama, izlagačima, i zainteresovanim stručnim organizacijama i pojedincima, kreirati kvalitetan program manifestacije, koji će izlagačima i posjetiocima dodatno uvećati zadovoljstvo i benefite učešća na 32. Sajmu građevinarstva.

U saradnji sa Ministarstvom uređenja prostora i zaštite životne sredine Crne Gore, na 32. Sajmu građevinarstva biće održana  prezentacija projekta „1000 + stanova”, koji ima za cilj da omogući građanima Crne Gore, da na jednostavan, pravičan i ekonomski isplativ način, dođu do sopstvenog doma.

Na Sajmu će takođe biti predstavljen projekat izgradnje auto puta Bar Boljare u organizaciji Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Crne Gore. Arhitektonski fakultet iz Podgorice organizovaće okrugli sto na temu „Arhitektura kontinuiteta“, itd.

Osnovna tema programa manifestacije 32. Sajma građevinarstva biće „Energetska efikasnost i održiva gradnja“. Kompanija ETG u saradnji sa GTZ i Ministarstvom ekonomije pripremili su niz tema koji će biti prezentovani na ovom okruglom stolu.

Za detaljne informacije, možete nas kontaktirati na tel. +382 33 410 413, 452 039; fax:+382 33 410 425, 452 032; ili putem e-maila: gradjevinarstvo@jadranskisajam.co.me; sajam@jadranskisajam.co.me

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


HABERKORN
HABERKORN
NOVI SAD-VETERNIK
www.haberkorn.rs

ALFATERM
ALFATERM
ČAČAK-LJUBIĆ
www.alfaterm.rs

MIGRO
MIGRO
SOMBOR-SVETOZAR MILETIĆ
www.somfy.rs

MOGAL
MOGAL
BEOGRAD-ZEMUN
www.mogal.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 29.03.2020.
Divno..da li neko zna koja je to boja i gde...
Svetlana 23.03.2020.
Postovana ministarka, objasnite nam kako da...
Grada 22.03.2020.
Jesmo li mi gradjani treceg reda
Milan 12.03.2020.
Kolike su dnevnice fizikalaca?
goran 11.03.2020.
"na teritoriji glavnog grada doneto jedno r...