32. Sajam građevinarstva na Jadranskom sajmu u Budvi - 22-26. septembra

26.08.2010.

Na ovoj prestižnoj, poslovno-sajamskoj manifestaciji sa veoma dugom i uspešnom tradicijom predstavljaju se proizvođači i distributeri građevinske mehanizacije i opreme, proizvođači građevinskih materijala, građevinske stolarije i galanterije, distributeri i proizvođači krovnih pokrivača, ventilacionih sistema, elekro i energetskih uređaja, kompanije koje se bave inženjeringom, projektovanjem i softverskim inženjeringom u građevinarstvu, radionice za instalacione i završne radove u građevinarstvu, proizvođači i distributeri merne, regulacione i geodetske opreme, proizvođači  vrata i prozora, kapija i ograda, okova i bravarija za stolariju, izdavači stručne literature.

Sajamska platforma i komparativne prednosti, koje nudi ova sajamska manifestacija, prilika su za unapređenje biznisa i ostvarenje dobrih komercijalnih rezultata. Sajam građevinarstva predstavlja šansu za promociju novih proizvoda, povezivanje sa distributerima, industrijom i tržištem, razmenu poslovnih iskustava, komparaciju sa konkurencijom.

Blagovremenim prijavljivanjem izlagači imaju mogućnost da iskoriste paletu popusta (posebni uslovi izlaganja u prijavi-ugovoru) koje nudi AD Jadranski sajam, čime će pozitivna razlika između ostvarenih rezultata i uloženih sredstava biti još veća.

Jadranski sajam će u saradnji sa državnim, naučnim i stručnim institucijama, izlagačima, i zainteresovanim stručnim organizacijama i pojedincima, kreirati kvalitetan program manifestacije, koji će izlagačima i posjetiocima dodatno uvećati zadovoljstvo i benefite učešća na 32. Sajmu građevinarstva.

U saradnji sa Ministarstvom uređenja prostora i zaštite životne sredine Crne Gore, na 32. Sajmu građevinarstva biće održana  prezentacija projekta „1000 + stanova”, koji ima za cilj da omogući građanima Crne Gore, da na jednostavan, pravičan i ekonomski isplativ način, dođu do sopstvenog doma.

Na Sajmu će takođe biti predstavljen projekat izgradnje auto puta Bar Boljare u organizaciji Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Crne Gore. Arhitektonski fakultet iz Podgorice organizovaće okrugli sto na temu „Arhitektura kontinuiteta“, itd.

Osnovna tema programa manifestacije 32. Sajma građevinarstva biće „Energetska efikasnost i održiva gradnja“. Kompanija ETG u saradnji sa GTZ i Ministarstvom ekonomije pripremili su niz tema koji će biti prezentovani na ovom okruglom stolu.

Za detaljne informacije, možete nas kontaktirati na tel. +382 33 410 413, 452 039; fax:+382 33 410 425, 452 032; ili putem e-maila: gradjevinarstvo@jadranskisajam.co.me; sajam@jadranskisajam.co.me

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...
Miodrag 27.08.2019.
Jedno pitanje. Šta ako je investitor NN lic...
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...