IZOLACIJA-468X60-BANNER
AS ART
AS ART
11222 BEOGRAD, SRB
BULEVAR JNA 102 E

011 3980 393
060 3980 394
060 3980 391
011 3980 393
ALEKSANDAR VUJIĆ, direktor

AS ART

AsArt d.o.o. - HTZ Oprema, osnovana 1992. godine kao mala porodična firma, i od tada vredno radi, raste i prati trendove na tržištu, da bi kupcima bili obezbeđeni najkvalitetniji proizvodi i usluge. Rezultat je višegodišnja saradnja sa brojnim kompanijama i pojedincima, kao dokaz kvaliteta i motivacija da tako nastavi.

Oblast zaštite na radu se izdvojila kao primarna delatnost, u okviru koje se vrši maloprodaja, veleprodaja i proizvodnja sredstava lične zaštite, zaštite radnog prostora i profesionalnih sredstava za higijenu.

U današnje vreme ubrzanog razvoja tehnologija, ne sme se ispustiti iz vida važnost zaštite pojedinca, čoveka, radnika. Pravilno i redovno korišćenje zaštitne opreme jedan je od preduslova za stvaranje bezbednog i zdravog radnog okruženja, što je cilj kome svi teže.

U asortimanu se nalazi raznovrsna oprema različitih proizvođača. Može se pronaći sve što je potrebno od zaštitne obuće, odeće, rukavica, zaštite glave i protivpadne opreme. Takođe, tu su sredstva za higijenu i bezbednost radnog mesta, da bi se obezbedili minimalni rizici i optimalni uslovi za rad.

Na jednom mestu možete naći sve što vam je potrebno od lične zaštitne opreme, bilo da ste samostalni u poslu ili brinete o bezbednosti velikog broja zaposlenih. Pored toga, u ponudi je i oprema pogodna za slobodno vreme, zimske sportove, biciklizam, kampovanje, baštovanstvo i razne druge hobije, pecanje, šetnju po prirodi…

AsArt ceni vreme i poverenje svojih kupaca, tako da sve artikle možete pogledati i poručiti u prodavnici na sajtu, a AsArt će se pobrinuti da ih dobijete na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku. Isporuka se vrši putem kurirskih službi, ili AsArt dostavnim vozilom. Takođe, u Beogradu postoji i maloprodajni, ujedno i izložbeni prostor, gde ste uvek dobrodošli da uz savete iskusnih prodavaca isprobate opremu koja vam je potrebna.

Ako vam je potrebno brendiranje zaštitne opreme, štampa imena i znaka vaše firme, AsArt može i to! Kompanija AsArt je otvorena za sve vaše zahteve i predloge, jer klijenti nisu samo broj.

AsArt je tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja, jer vaša bezbednost je njihov posao, a njihov moto je "ŠTITIMO VREDNE!"