PRIJAVA-468X60-BANNER
DUMIL
DUMIL
11000 BEOGRAD, SRB
BRAĆE JERKOVIĆ 185 A, LOK. 12

011 3980 367
011 3099 262
063 8110 842
064 6278 660
011 3099 262
ZORAN PETROVIĆ
NADICA PETROVIĆ

DUMIL

Firma SZR DUMIL sa sedištem u Beogradu, je firma sa višegodišnjim uspešnim poslovanjem i saradnjom sa mnogim firmama i organizacijama.

Osnovna delatnost je montaža: roletni, komarnika, venecijanera, trakastih zavesa, panelnih zavesa, rolo zavesa, rolo vrata, harmo vrata, tendi. Sve proizvode koje izrađuju, po Vašim merama, nude zajedno sa montažom i servisom u Vašem domu i poslovnom prostoru.

U izradi koriste kvalitetne i moderne materijale koji štite od sunčeve svetlosti, što omogućava dug vek trajanja svih njihovih proizvoda. Njihove ekipe na terenu imaju dovoljno znanja i iskustva da Vam predlože i da Vas posavetuju u izboru proizvoda, prilikom uređenja Vašeg doma ili poslovnog prostora.

VENECIJANERI
Pružaju atraktivan izgled Vašem domu ili poslovnom prostoru, izrađuju se po Vašim merama.

  •     aluminijumski: širina lamele 25mm, 16mm  i 50mm
  •     veliki izbor boja: jednobojni, šareni, perforirani
  •     klasično rukovanje, sistem pomoću lanca, smart sistem
  •     veoma laki za rukovanje
  •     boje: natur, bukva, mahagoni, bela

ROLETNE

Predstavljaju najpraktičnije rešenje za zatamnjivanje prostorija i kao izolacija. SZR DUMIL proizvodi PVC i ALU roletne. PVC roletne imaju mogućnost otvaranja na makaze ili total. ALU roletne su termo izolovane, cepirane, punjene poliuretanom. Sve je od aluminijuma. Pogon mehanizma može biti uz pomoć trake ili elektro motora uz primenu raznih vrsta automatike. U ponudi je veliki izbor boja.

ROLO KOMARNICI

Rolo komarnici su odlično rešenje protiv komaraca i svih vrsta insekata
Rolo komarnici za vrata: sistem otvaranja je levo-desno, rolo komarnik na šarke  sa magnetom (otvaranje kao vrata)
Rolo komarnici za prozor: sistem otvaranja je gore-dole
Fiksni komarnici
Aluminijumske vođice, mrežica siva nezapaljiva   

VRATA

Harmo-vrata
Harmo-vrata pružaju najjednostavniji način pregrađivanja prostorija. Izrađuju se prema Vašim merama u 4 nijanse: hrast, čokolada, orah, bela sa blagom impregnacijom godova. Širina lamele je 13 cm. Italijanski PVC. Izrađuju i harmo-vrata od jednobojnih pvc materijala.
Rolo-vrata
Aluminijumska rolo-vrata, širina lamele: 77mm, 55mm. Elektro-motor-centrala, daljinski. U ponudi je više boja. Idealno rešenje za garaže, poslovne prostore.

ZAVESE

Trakaste zavese
Elegantno i funkcionalno rešenje za Vaš stambeni i poslovni prostor. Od italijanskig poliestera, širina traka je 13cm i 9cm. Veliki izbor boja i dezena. Trakaste PVC, trakaste-ALU  i trakaste-ALU perforirane zavese.
Pliše zavese
Italijanski poliester. Veliki izbor boja učiniće Vaš ambijent prijatnim.
Rolo zavese
Predstavljaju dugotrajno rešenje zasenčenosti Vašeg prostora uz kvalitetna platna i funkcionalne mehanizme - pokretanje uz lančic i opruge. Izrađuju se rolo zavese za krovne i kose prozore sa oprugom u ALU kutiji. U ponudi je veliki izbor boja.
Panelne zavese
Imaju funkciju zaštite od sunca i stvaraju prijatan osećaj intime u Vašem domu. Preporučuju se za pokrivanje većih površina. Pokreću se ručno, pomoću kanapa.
Rimske zavese
Još jedna u nizu zavesa koja će oplemeniti Vaš dom ili poslovni prostor. Rukovanje zavesom se vrši pomoću lančića ili kanapom-kočnica.

TENDE

Fiksne i pokretne (kupolaste, polukružne, ravne).
Izuzetno kvalitetne, italijanske, pokretne tende sa impregniranim platnom, jednobojne i dezenirane. Platno propušta vazduh, a štiti od kiše i Sunca, tako da stvara idealne uslove za odmaranje i uživanje na Vašim terasama ili u baštama. Konstrukcije za pokretne tende su od aluminijumskih profila. U ponudi je veliki izbor boja i dezena impregniranog, PVC i providnog platna.