INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Nova aplikacija za poručivanje građevinskog materijala, alata i mašina

05.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Upoznajte inovativnu aplikaciju za naručivanje građevinskog alata, mašina i materijala - vaš idealni partner za brzo, jednostavno i sigurno naručivanje direktno iz udobnosti vašeg pametnog telefona! Bez obzira jeste li vlasnik male građevinske firme, profesionalni majstor ili trgovac, kompanija Lorencic je tu da vam olakša život i učini vaše građevinske projekte uspešnim.

mLorencic

mLorencic - apllikacija za naručivanje građevinskog alata, mašina i materijala (Foto: Lorencic)

Nova aplikacija nudi sve što vam je potrebno na jednom mestu, eliminišući potrebu za dugim čekanjem u redovima ili traženjem po prodavnicama.

Sada možete pregledati i naručiti širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta iz udobnosti svog doma ili radnog mesta.

Naručivanje je jednostavno i intuitivno. Dodajte željene proizvode u korpu i završite narudžbinu u nekoliko jednostavnih koraka. Bez dugotrajnih papirnih obrazaca ili telefonskih poziva - samo nekoliko dodira na ekranu i vaša narudžbina je poslata. Aplikacija mLorencic je dizajnirana kako bi vam pružila brz, siguran i praktičan način naručivanja građevinskog materijala i alata.

Kompanija Lorencic nudi fleksibilne opcije isporuke. Vašu robu može sigurno dostaviti na vašu adresu, brinući se da stigne na vreme i u savršenom stanju. Takođe vam pruža mogućnost da lično preuzmete robu u poslovnici u Beogradu. Vi odaberite onu opciju koja vam najviše odgovara, a za ostalo će se pobrinuti pouzdan i profesionalni tim posvećen brzoj obradi vaše narudžbine.

Nemojte više da gubite vreme i energiju tražeći po različitim prodavnicama ili čekajući u redovima. Preuzmite aplikaciju mLorencic sada i uđite u svet jednostavnog, sigurnog i efikasnog naručivanja građevinskog alata, mašina i materijala. Postanite deo rastuće zajednice zadovoljnih korisnika i doživite revoluciju u građevinskoj industriji.

Lorencic - Tehnika + servis za građevinskog profesionalca!

Preuzmite aplikaciju: Google Play, App Store ili desktop verzija.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
STOVARIŠTEJAKOVLJEVIĆ-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;