PRIJAVA-468X60-BANNER
LEGI-SGS
LEGI-SGS
11194 BEOGRAD-RUŠANJ, SRB
KOLUBARSKA 1/1

011 8001 673
011 2346 846
060 5455 002
011 8001 673
SEBASTIJAN BABIĆ

LEGI-SGS

LEGI-SGS d.o.o. je firma koja uspešno posluje u Srbiji i zemljama regiona već više od jedne decenije, i zvaničan je partner i zastupnik Grupacije LEGI GmbH iz Moersa koja se bavi proizvodnjom i prodajom čeličnih ogradnih sistema, kapija, rampi i ostalih specijalnih kontrola pristupa. Sama matična kompanija osnovana je 1949. godine i predstavlja odavno prepoznat brend na Evropskom tržištu.

Sigurnost, garancija i stabilnost (SGS), visok kvalitet proizvoda i savremena proizvodna tehnologija jesu osnovne karakteristike i načela na kojima se gradi i razvija višedecenijska tradicija poslovanja matične kompanije, a koju LEGI-Srbija verno prati.

LEGI grupa ima veliki asortiman usluga i proizvoda (proizvodnja, veleprodaja, montaža i rentiranje) - ogradni sistemi, kapije, elementi za aleje, gabioni, rešetke i gazišta, rampe i jarboli. Svi LEGI proizvodi su visokofunkcionalni, ekonomični i jednostavni za montažu, zbog čega imaju široku primenu.

Dizajn ogradnih sistema prati moderne arhitektonske standarde čime se pored visokog stepena sigurnosti postiže i upečatljiv estetski efekat. Ograde koje se posebno ističu dizajnom jesu ukrasne i kamene LEGI ograde, kao i netransparentna ograda, i ova grupa proizvoda svoju primenu uglavnom nalazi u ograđivanju privatnih poseda.

Pored navedenih, tu su i klasične i 3D ograde koje svoju primenu imaju kako u privatnom sektoru, tako i u oblasti građevine i industrije. Osnovne odlike svih LEGI proizvoda koji primenu imaju u ovoj oblasti jesu kvalitet i inovativan dizajn kojim se osigurava kako bezbednost objekata (ograde su čvrste, otporne na udare i ne mogu biti demontirane sa spoljašnje strane) tako i bezbednost radnika (gazišta i rešetke koje su stabilne i konstruisane da izdrže velika opterećenja). Za objekte koji zahtevaju izuzetno visok nivo obezbeđenja i kontrolisan protok automobilskog i pešačkog saobraćaja nudi poseban program bezbedonosnih ograda i kapija (ograde sa kosnicima, žičani program, rotacione kapije, rampe).

LEGI proizvodi osmišljeni su tako da ne narušavaju prirodno okruženje i razvijena je grupa proizvoda koja doprinosi očuvanju i razvoju istog – LEGI Flor sistem koji služi ozelenjavanju površina i gabionski program koji pored dekorativne ima za svrhu i stabilizaciju zemljišta (sanacija klizišta i prevencija poplave i odrona).

LEGI-SGS je nosilac TÜV-SÜD i DEKRA sertifikata i svi LEGI proizvodi zadovoljavaju standarde ISO 9001: 2015, od projektovanja, preko proizvodnje, do galvanizacije i toplog cinkovanja kao i plastifikacije.

Kvalitet naših proizvoda je naša najbolja preporuka! – Po periodu garancije, koju dajemo za naše proizvode (10 do 20 godina garancije protiv korozije) i broju referentnih objekata, vodeći smo u regionu.

KATEGORIJE