INFONET-468X60-BANNER

17 godina poslovanja kompanije Legi

18.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija LEGI bavi se proizvodnjom, distribucijom i montažom ograda, kapija, pergola, paviljona, lukova, gabiona, parkirnih rampi, jarbola i gazišta. Uz to projektuje i rešenja za optimalno uređenje spoljnih industrijskih, privatnih i svih drugih vrsta objekata.

Projektni biro kompanije LEGI u saradnji sa arhitektama, projektantima i investitorima, planira i projektuje ugradnju proizvoda na osnovu karakteristika terena i objekata, kao i zahteva koje diktiraju kako fizički uslovi tako i vrsta delatnosti koja se obavlja u datom objektu.

Ovakav pristup omogućava maksimalno korišćenje kapaciteta proizvoda i njihovu idealnu funkcionalnost. Pažljivo planiranje garantuje trajno rešenje. LEGI stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom i referencama u javnom i privatnom sektoru, dolaze do izbora najkvalitetnijeg proizvodnog rešenja.

Čelične konstrukcije

Izgradnja raznih objekata kao što su montažne hale, manji objekti, nadstrešnice i dr. vrši se isključivo od najkvalitetnih materijala. Tu spadaju i gazišta i stepeništa napravljena od različitih tipova rešetki, kao i zelene aleje i jarboli.

Gabioni mogu biti veoma efektni

Gabioni mogu biti veoma efektni (Foto: LEGI)

Gabioni

Gabioni ili žičane korpe su kavezi zatvoreni sa svih strana, sačinjeni od pocinkovanih čeličnih šipki ili heksagonalnih upletenih žica ispunjenih kamenom. Slaganjem gabiona u pravilnom rasporedu dobijaju se potporne konstrukcije koje predstavljaju alternativno rešenje betonskim konstrukcijama u području zaštite i stabilizacije tla.

Gabioni se primenjuju u niskogradnji, prilikom izgradnje puteva, nasipa, mostova, nosećih zidova, vodenih brana i fasada. Koriste se za stvaranje barijera koje sprečavaju eroziju, kod stabilizacije obala i nasipa, za sprečavanje zemljanog ili kamenog tla od klizanja, ispiranja, za smanjenje brzine vode, za sprečavanja erozije tla kod vodotoka, za zvučnu i vizuelnu zaštitu (spoljnu ili integrisanu u objekat), a veoma su efektni za estetske konstrukcije bašti i pejzaža.

Za informacije o ostalim proizvodima posetite LEGI.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;