PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

17 godina poslovanja kompanije Legi

18.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija LEGI bavi se proizvodnjom, distribucijom i montažom ograda, kapija, pergola, paviljona, lukova, gabiona, parkirnih rampi, jarbola i gazišta. Uz to projektuje i rešenja za optimalno uređenje spoljnih industrijskih, privatnih i svih drugih vrsta objekata.

Projektni biro kompanije LEGI u saradnji sa arhitektama, projektantima i investitorima, planira i projektuje ugradnju proizvoda na osnovu karakteristika terena i objekata, kao i zahteva koje diktiraju kako fizički uslovi tako i vrsta delatnosti koja se obavlja u datom objektu.

Ovakav pristup omogućava maksimalno korišćenje kapaciteta proizvoda i njihovu idealnu funkcionalnost. Pažljivo planiranje garantuje trajno rešenje. LEGI stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom i referencama u javnom i privatnom sektoru, dolaze do izbora najkvalitetnijeg proizvodnog rešenja.

Čelične konstrukcije

Izgradnja raznih objekata kao što su montažne hale, manji objekti, nadstrešnice i dr. vrši se isključivo od najkvalitetnih materijala. Tu spadaju i gazišta i stepeništa napravljena od različitih tipova rešetki, kao i zelene aleje i jarboli.

Gabioni mogu biti veoma efektni

Gabioni mogu biti veoma efektni (Foto: LEGI)

Gabioni

Gabioni ili žičane korpe su kavezi zatvoreni sa svih strana, sačinjeni od pocinkovanih čeličnih šipki ili heksagonalnih upletenih žica ispunjenih kamenom. Slaganjem gabiona u pravilnom rasporedu dobijaju se potporne konstrukcije koje predstavljaju alternativno rešenje betonskim konstrukcijama u području zaštite i stabilizacije tla.

Gabioni se primenjuju u niskogradnji, prilikom izgradnje puteva, nasipa, mostova, nosećih zidova, vodenih brana i fasada. Koriste se za stvaranje barijera koje sprečavaju eroziju, kod stabilizacije obala i nasipa, za sprečavanje zemljanog ili kamenog tla od klizanja, ispiranja, za smanjenje brzine vode, za sprečavanja erozije tla kod vodotoka, za zvučnu i vizuelnu zaštitu (spoljnu ili integrisanu u objekat), a veoma su efektni za estetske konstrukcije bašti i pejzaža.

Za informacije o ostalim proizvodima posetite LEGI.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LEGISGS-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;