PRIJAVA-468X60-BANNER

17 godina poslovanja kompanije Legi

18.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija LEGI bavi se proizvodnjom, distribucijom i montažom ograda, kapija, pergola, paviljona, lukova, gabiona, parkirnih rampi, jarbola i gazišta. Uz to projektuje i rešenja za optimalno uređenje spoljnih industrijskih, privatnih i svih drugih vrsta objekata.

Projektni biro kompanije LEGI u saradnji sa arhitektama, projektantima i investitorima, planira i projektuje ugradnju proizvoda na osnovu karakteristika terena i objekata, kao i zahteva koje diktiraju kako fizički uslovi tako i vrsta delatnosti koja se obavlja u datom objektu.

Ovakav pristup omogućava maksimalno korišćenje kapaciteta proizvoda i njihovu idealnu funkcionalnost. Pažljivo planiranje garantuje trajno rešenje. LEGI stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom i referencama u javnom i privatnom sektoru, dolaze do izbora najkvalitetnijeg proizvodnog rešenja.

Čelične konstrukcije

Izgradnja raznih objekata kao što su montažne hale, manji objekti, nadstrešnice i dr. vrši se isključivo od najkvalitetnih materijala. Tu spadaju i gazišta i stepeništa napravljena od različitih tipova rešetki, kao i zelene aleje i jarboli.

Gabioni mogu biti veoma efektni

Gabioni mogu biti veoma efektni (Foto: LEGI)

Gabioni

Gabioni ili žičane korpe su kavezi zatvoreni sa svih strana, sačinjeni od pocinkovanih čeličnih šipki ili heksagonalnih upletenih žica ispunjenih kamenom. Slaganjem gabiona u pravilnom rasporedu dobijaju se potporne konstrukcije koje predstavljaju alternativno rešenje betonskim konstrukcijama u području zaštite i stabilizacije tla.

Gabioni se primenjuju u niskogradnji, prilikom izgradnje puteva, nasipa, mostova, nosećih zidova, vodenih brana i fasada. Koriste se za stvaranje barijera koje sprečavaju eroziju, kod stabilizacije obala i nasipa, za sprečavanje zemljanog ili kamenog tla od klizanja, ispiranja, za smanjenje brzine vode, za sprečavanja erozije tla kod vodotoka, za zvučnu i vizuelnu zaštitu (spoljnu ili integrisanu u objekat), a veoma su efektni za estetske konstrukcije bašti i pejzaža.

Za informacije o ostalim proizvodima posetite LEGI.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LEGISGS-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;