DIPLON KUPATILA
DIPLON KUPATILA
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
AUTOPUT 20, BELMAX CENTAR

011 2250 575
011 2250 549
063 379 116
011 2250 590, VELEPRODAJA
011 2250 502

DIPLON KUPATILA

Diplon d.o.o. je preduzeće osnovano 2005. godine. Bavi se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom proizvoda iz asortimana opreme za kupatila.

Paleta proizvoda robne marke Diplon obuhvata nekoliko hiljada artikala sanitarne keramike, sanitarnih armatura, kupatilske galanterije, hidromasažnih i običnih tuš kabina i kada, kupatilskih ogledala, kupatilskog nameštaja, hidromasažnih stubova, raznih vrsta priključaka i ventila, tuš ručica, tuš creva, itd.

Pored matične robne marke, u Diplon Kupatila maloprodajnom salonu i online prodavnici može se pronaći širok asortiman prozivoda eminentnih stranih - Ideal Standard, Grohe, Kludi, Geberit, Bosch, Gemma, Arco... i domaćih proizvođača - Keramika Kanjiža, Zorka Keramika, Gilax, Invent, Europlast...

Posebnu pažnju posvećuje usluzi i kvalitetu artikala koje prodaje. U želji da sadašnji i budući klijenti budu zadovoljni, uvedena je kontrola kvaliteta svih artikala koji se nalaze u prodajnom asortimanu preduzeća Diplon. Tehnička služba na najsavremenijim radnim stolovima pažljivo kontroliše svaki artikal pre nego što on dospe do prodajnog prostora. Zahvaljujući velikom timu profesionalaca, uvek možete biti sigurni da ste dobili pravu vrednost za vaš novac.

Maloprodajni objekat se nalazi u Belmax Centru, Autoput 20, 11080 Zemun, Beograd. U njemu se može pronaći sve što je potrebno za kupatilo, od hidroizolacije pa do dekoracije, kvalitetna inormacija ili savet, kao i mogućnost da se iskoristi pomoć arhitekte prilikom dizajniranja kupatila.