PRIJAVA-468X60-BANNER
DIPLON KUPATILA
DIPLON KUPATILA
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
GRMEČ 1. NOVA 15, BELMAX CENTAR

011 2250 575
011 2250 502
011 2250 503
011 2250 508
063 379 116
011 2250 590, VELEPRODAJA

DIPLON KUPATILA

Diplon d.o.o. je preduzeće osnovano 2005. godine sa sedištem u Beogradu. Bavi se trgovinom, uvozom, izvozom, maloprodajom i veleprodajom proizvoda iz asortimana oprema za kupatilo.

Diplon Kupatila posluju na teritoriji Srbije i regiona, a u Belmax Centru, Zemun nalazi se veliki maloprodajni objekat od 1.500m², Diplon Servis, kao i centrala čitave kompanije.

Paleta proizvoda robne marke Diplon obuhvata preko petsto artikala sanitarne keramike, baterije za kupatilo i kuhinju, kupatilska galanterija, hidromasažne i klasične tuš kabine i kade, kupatilski nameštaj, hidromasažni stubovi, razne vrste priključaka i ventila, tuš ručice, creva i propratna oprema. Diplon proizvodi poseduju ateste instituta IMS, a proceduru kontrole kvaliteta svih proizvoda, pre nego što se nađu u prodaji, obavlja tehnička služba na najsavremenijoj opremi.

Diplon proizvodi se mogu pronaći u bolje opremljenim salonima širom regiona (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija), a u maloprodajnom salonu u Belmax Centru, na preko 1.500m² prodajno-izložbenog prostora dostupna je široka ponuda opreme za kupatila renomiranih brendova poput Kludi, Grohe, Ideal Standard, Geberit… i veliki izbor keramike - pločice domaćih i inostranih proizvođača, Keramika Kanjiža, Zorka Keramika, Gemma

Diplon online prodavnica omogućava korisnicima širom Srbije isporuku na kućnu adresu u najkraćem roku. U online prodavnici nalazi se preko 4000 artikala, a o aktuelnim popustima, outlet ponudi i akcijama poput poslednjih komada, kupci se informišu preko zajednice koju, uz portal sa aktuelnim vestima, grade na društvenim mrežama, putem Diplon newslettera, kao i lifleta, sa željom da kreiraju i ponude najpovoljnije uslove sve većoj mreži stalnih kupaca.

Dugogodišnje poslovanje karakteriše praćenje trendova u industriji, najbolji odnos između cena i kvaliteta, stalno uvođenje novih proizvoda, i tim ljudi spreman za saradnju na svim nivoima poslovanja. Pored maloprodajne mreže, na raspolaganju su i usluge Diplon Servisa, voznog parka, kao i pomoć dizajnera i arhitekte prilikom izrade kompletnih rešenja za kupatilo. Kompanija Diplon Kupatila usaglasila je svoje poslovanje sa ISO standardima, a potvrdu kvaliteta u online prodaji dobila je kroz E-trustmark sertifikat.

Diplon maloprodajni salon nalazi se u Belmax Centru, Autoput 20, 11080 Zemun, Beograd, Srbija. U njemu se može pronaći sve za kupatilo, od hidroizolacije do dekoracije, mogu se dobiti potrebne informacije ili saveti, kao i kompletna usluga.

Posetite Diplon maloprodaju i uverite se zašto se kupci tamo vraćaju. Uz prijatnu atmosferu i osveženje, druželjubiv tim, od kafe kuvarice do magacionera, potrudiće se da se osećate ugodno, jer posetiti Diplon Kupatila je više od obične kupovine.

Radno vreme Diplon Kupatila Zemun:

Ponedeljak - Petak od 08:30 – 20:30h

Subota 09:00 – 17:00h

Radno vreme Diplon Kupatila Online:

Ponedeljak - Petak od 08:00 – 20:30h

Subota 09:00 – 17:00h

Više o ponudi pogledajte ovde.