INFONET-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

Diplon B2B mreža - specijalizovana platforma za veleprodajne kupce, izvođače građevinskih radova i investitore

05.07.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Diplon B2B mreža je posebno specijalizovana platforma za veleprodajne kupce, izvođače građevinskih radova, investitore i distributere u Srbiji i regionu. Poslovni model B2B se sastoji od tri osnovna sektora: Veleprodaja, Projektna prodaja i Diplon izvoz. Ključni princip ovog sistema je trgovina na veliko, gde se određeni brend ili linija proizvoda plasiraju na određeno tržište, bilo u zemlji ili inostranstvu. B2B prodaja pruža veleprodajne cene i prilagođene uslove poslovanja za svakog pojedinačnog klijenta.

Diplon

B2B mreža omogućava partnerima i kupcima da ostvare uspešnu saradnju (Foto: Diplon)

Diplon veleprodaja

Diplon veleprodajnu mrežu čini preko 350 partnera koji su prisutni u mestima širom zemlje. Ovakav sistem poslovanja omogućava plasiranje robe asortimana Diplon matičnog brenda, kao i brendova čiji je ekskluzivni uvoznik poput Creavit, Martat i Badella.

Diplon je prepoznat kao jedna od vodećih kompanija u oblasti opreme za kupatilo zbog visokog kvaliteta proizvoda, širokog asortimana, distributivnih mogućnosti i povoljnih uslova saradnje. Veleprodaja opreme za kupatilo podrazumeva distribuciju robe po pogodnim cenama za dalju prodaju drugim trgovcima i pravnim licima.

Kroz kvalitetnu komunikaciju i pažljivo odabrane proizvode, razvijen je optimalni model efikasne saradnje. Veleprodajni asortiman obuhvata širok spektar proizvoda kao što su tuš kabine, paravani, kade, baterije za kupatilo i kuhinju, kupatilski nameštaj, ogledala, sanitarije, galanterija i prateća oprema poput zavesa za kupatilo, kanti za smeće, držača za izlazak iz kade, elektroopreme (ventilatori, fenovi, sušači za ruke) itd.

Brza i odgovorna distribucija omogućava da se kabasti proizvodi i veće porudžbine isporučuju u svim mestima u Srbiji u roku od maksimalno 7 dana. Manje porudžbine i lomljivi artikli se isporučuju kurirskom službom principom "danas za sutra".

Projektna prodaja

Projektno odeljenje namenjeno je onima koji se bave uređenjem i gradnjom. Uz stručnu pomoć dizajnera i arhitekata, dolazi se do kompletnih rešenja za objekte, uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Na osnovu zahteva klijenata sektor za projektnu prodaju unapređuje poslovanje na polju usluge, nabavke i brzine realizacije projekata.

Pomno praćenje poslednjih trendova iz oblasti uređenja kupatila, ali i životnog prostora generalno, doprinelo je kompetetnosti i kvalitetu pruženih usluga profesionalnim kupcima. Projektna prodaja podrazumeva kompletnu logistiku sprovođenja koncepta u delo - rešenja dizajnera, projektnu dokumentaciju, nabavku i distribuciju opreme za kupatilo do dogovorene lokacije.

Diplon izvoz

Preko mreže distributera i partnera u regionu i šire sektor izvoza plasira inostranim tržištima opremu za kupatilo brenda Diplon, kao i robu drugih proizvođača uz prethodni dogovor sa klijentom. Razvijena mreža saradnika u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Mađarskoj, Rumuniji i Nemačkoj godinama uspešno distribuira kupatilski asortiman brenda Diplon, te se ističu kao lideri u svom polju.

Kroz sektor izvoza omogućeno je otvaranje novih tržišta za plasman postojećeg asortimana, odnosno specifičnih upita i nabavke robe jedinstvene namene, poput posebnih serija galanterije i baterija koje se prodaju samo na određenim tržištima, u zavisnosti od potreba lokalnih korisnika. Posredništvom ili putem direktnih upita otvorena je mogućnost nabavke kompletnog asortimana opreme za kupatilo za sve veće projekte u zemljama regiona.

Diplon B2B mreža predstavlja platformu koja povezuje različite sektore poslovanja unutar kompanije Diplon, pružajući efikasnu i ciljanu podršku veleprodaji, projektnoj prodaji i izvozu. Ova poslovna mreža omogućava partnerima i kupcima da ostvare uspešnu saradnju i pristupe širokom asortimanu proizvoda visokog kvaliteta za opremanje kupatila.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;