PRIJAVA-468X60-BANNER
DAVID PAJIĆ DAKA
DAVID PAJIĆ DAKA
11060 BEOGRAD, SRB
DUNAVSKA 67

011 3391 976

DAVID PAJIĆ DAKA

PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA, MONTAŽA i SERVISIRANJE LIFTOVA

David Pajić DAKA je preduzeće sa dugom i uspešnom poslovnom tradicijom, osnovano 1947. godine, a i danas je jedna od vodećih firmi u oblasti industrije liftova i poželjan partner investitora u Srbiji. Do sada je proizvedeno i montirano preko 40 000 liftova, a posebna pažnja je usmerena na servisiranje i održavanje liftova. Osnovni proizvodi su električni i hidraulični liftovi svih vrsta i namena.

DAKA je u svoju ponudu, pored klasičnog, uvrstila i moderan dizajn, podržan širokom paletom materijala za enterijer liftova.

Procesom modernizacije uveden je nov način kontrole liftova – modularni mikroprocesorski sistemi upravljanja, bazirani na najnovijim tehnološkim dostignućima i komponentama sa niskom potrošnjom energije.

Praćenjem trendova i inovacija u poslovnoj branši, u stalnom procesu je unapređenje ponude DAKA liftova koji se ugrađuju i montiraju u stambene zgrade, poslovne objekte, javne ustanove, bolnice, a na raspolaganju su i teretni, maloteretni i kućni liftovi.

Za potrebe klijenta, kvalifikovan tim ovlašćenih projektanata pruža usluge savetovanja i projektovanja, a radove izvode timovi lift montera i servisera sa dugogodišnjim iskustvom rada sa svim tipovima liftova, kako iz sopstvene, tako i proizvodnje ino-partnera.

David Pajić DAKA preduzeće u ovom trenutku ima 110 zaposlenih u stalnom radnom odnosu, a širenjem poslovanja ima potrebu i za novim zapošljavanjem stručnog kadara u oblasti mašinske i elektro struke.

Posebna pažnja usmerena je na kvalitetan servis liftova, odnosno redovno mesečno održavanje uređaja u garantnom i vangarantnom periodu.

Servis liftova u potpunosti je usaglašen sa Pravilnikom o bezbednosti liftova i Pravilnikom o pregledu i upotrebi liftova (Sl. glasnik RS, br.15/17).

U okviru preduzeća postoji i DISPEČERSKI CENTAR koji je dostupan 24 sata 365 dana u godini.

David Pajić DAKA Reference:

Stambene zgrade: A BLOK Novi Beograd – Deka Inženjering; Sozonova 87, Beograd – Al Invest; Križanićeva 10 – 12, Beograd – Al Invest; Mileve Marić 80 – 90, Beograd - Građevinska direkcija Srbije; Zemunske kapije, Beograd - Građevinska direkcija Srbije; Južni bulevar 112, Beograd – Exing B&P; Bulevar heroja sa Košara, Novi Beograd – Exing B&P; Kapije Vračara, Beograd – Eurolux gradnja; Nodilova, Beograd – Tehnicom Construction; Carigradska, Beograd – Tehnicom Construction; Heroja Milana Tepića, Beograd – Exing B&P; Inobačka, Veternik; Dositejeva, Kraljevo - Ljuba Invest; Irig - Grading.

Poslovni objekti: Hotel Hilton, Beograd; Hotel Slatina, Vrnjačka banja; Hotel Balašević, Beograd; Hotel Bohemian Garni, Beograd; Poreska uprava Voždovac, Beograd; Poreska uprava Zemun, Beograd; Poreska uprava, Brankova, Beograd.

Bolnice: MediGroup, Beograd; MediGroup, Novi Sad; Bolnica Paraćin.

Teretni liftovi: Hotel Hilton, Beograd; MAXI Južni bulevar, Beograd; IMLEK, Padinska skela.

Maloteretni liftovi: IMLEK, Padinska skela; Big Pizza, Beograd.

 

Facebook, Linkedin