INFONET-468X60-BANNER

Novo poslovno poglavlje u firmi David Pajić DAKA

05.03.2020. | Gradjevinarstvo.rs

DAKA preduzeće bavi se projektovanjem, proizvodnjom, montažom i servisiranjem liftova. Praćenjem najnovijih trendova i inovacija u poslovnoj branši, unapređena je ponuda DAKA liftova koji se ugrađuju i montiraju u stambene i poslovne objekte.

DAKA je u svoju ponudu, pored klasičnog, uvrstila i moderan dizajn, podržan širokom paletom materijala za enterijer liftova.

Novo poslovno poglavlje u firmi David Pajić DAKA

Stambena zgrada - Vračar, Beograd

Procesom modernizacije uveden je nov način kontrole liftova – modularni mikroprocesorski sistemi upravljanja, bazirani na najnovijim tehnološkim dostignućima i komponentama sa niskom potrošnjom energije.

Posebna pažnja je usmerena na razvoj usluge servisiranja, kroz planirane investicije u opremu i alate, kao i formiranje tima za obuku novih radnika elektro i mašinske struke.

U skladu sa pravcem modernizacije poslovanja, nedavno je predstavljen i novi sajt. Na sajtu je primenjen novi logotip, kao i vizuelni identitet koji otvara novo poglavlje i deo je započete razvojne strategije koja je pripremana tokom 2019. godine, a krenula sa primenom u 2020. godini.

Novo poslovno poglavlje u firmi David Pajić DAKA

Hotel Hilton, Beograd

Nova razvojna strategija je usmerena na dalje unapređenje i modernizaciju poslovanja i prilagođavanje novim tržišnim zahtevima u industriji liftova.

David Pajić DAKA je preduzeće sa dugom i uspešnom poslovnom tradicijom, osnovano 1947. godine, a i danas je jedna od vodećih firmi u oblasti industrije liftova i poželjan partner investitora u Srbiji i regionu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;