INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novo poslovno poglavlje u firmi David Pajić DAKA

05.03.2020. | Gradjevinarstvo.rs

DAKA preduzeće bavi se projektovanjem, proizvodnjom, montažom i servisiranjem liftova. Praćenjem najnovijih trendova i inovacija u poslovnoj branši, unapređena je ponuda DAKA liftova koji se ugrađuju i montiraju u stambene i poslovne objekte.

DAKA je u svoju ponudu, pored klasičnog, uvrstila i moderan dizajn, podržan širokom paletom materijala za enterijer liftova.

Novo poslovno poglavlje u firmi David Pajić DAKA

Stambena zgrada - Vračar, Beograd

Procesom modernizacije uveden je nov način kontrole liftova – modularni mikroprocesorski sistemi upravljanja, bazirani na najnovijim tehnološkim dostignućima i komponentama sa niskom potrošnjom energije.

Posebna pažnja je usmerena na razvoj usluge servisiranja, kroz planirane investicije u opremu i alate, kao i formiranje tima za obuku novih radnika elektro i mašinske struke.

U skladu sa pravcem modernizacije poslovanja, nedavno je predstavljen i novi sajt. Na sajtu je primenjen novi logotip, kao i vizuelni identitet koji otvara novo poglavlje i deo je započete razvojne strategije koja je pripremana tokom 2019. godine, a krenula sa primenom u 2020. godini.

Novo poslovno poglavlje u firmi David Pajić DAKA

Hotel Hilton, Beograd

Nova razvojna strategija je usmerena na dalje unapređenje i modernizaciju poslovanja i prilagođavanje novim tržišnim zahtevima u industriji liftova.

David Pajić DAKA je preduzeće sa dugom i uspešnom poslovnom tradicijom, osnovano 1947. godine, a i danas je jedna od vodećih firmi u oblasti industrije liftova i poželjan partner investitora u Srbiji i regionu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;