INFONET-468X60-BANNER
TITAN
TITAN
31210 POŽEGA, SRB
KRALJA ALEKSANDRA 12

031 829 428
031 714 774
069 4294 909

TITAN

Porodično preduzeće Titan d.o.o. iz Požege osnovano je 1999. godine. Sedište se  nalazi u Požegi, dok je proizvodni pogon u selu Dražinovići, 15-ak kilometara od Požege, na putu ka Divčibarama. Posluje sa klijentima širom Republike Srbije kao i sa zemljama u okruženju.

Osnovni proizvodni program preduzeća od osnivanja je izrada perforiranih limova i rešetkastih gazišta, ali se rade i drugi proizvodi postupcima hladnog oblikovanja i deformacije po zahtevu kupca.

Perforacija metala:

  • Standardna perforacija metala - Titan nudi mogućnost perforacije različitih materijala debljine do 15mm i širine do 1600mm. Vrste materijala koje se koriste: pocinkovani limovi, obojeni limovi, crni limovi, dekapirani limovi i inox.
  • Dekorativna perforacija metala - Titan proizvodna linija iz oblasti dekorativne perforacije metala pronašla je primenu u oblasti eksterijera i interijera. Dekorativni paneli istovremeno daju određenu notu estetike ali i praktičnu funkciju kako stambenim tako i komercijalnim prostorima.

Titan proizvodi standardna i trenutno najtraženija gazišta koja se proizvode od čelika i drugih materijala. Takav tip gazišta predstavlja najbolje podno rešenje jer daje najbolji odnos čvrstoće i opterećenja sa maksimalnom drenažom pri svim uslovima. Preporučene maksimalne dimenzije gazišta su 1000×2000mm, zbog lakše manipulacije i samog procesa izrade. Gazišta se isporučuju sa i bez površinske zaštite. Primena gazišta je veoma široka, platforme za kotlogradnju, brodogradnju, rudarstvo, skladišta, arhitekturu, domaćinstva.

Procesna Oprema - Titan proizvodi i različite delove procesne opreme iz oblasti rudarstva, proizvodnje stočne hrane, termoenergetike, poljoprivrede i mašinske industrije.

Osnovu uspeha čini kobinacija iskustva od 20 godina zajedno sa isporukom kvalitetnih prozvoda i poštovanjem ugovorenih rokova.