INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Pirot: U ponedeljak otvaranje ponuda za izgradnju mosta na „Drugom ringu“

03.07.2014. | PlusOnline

U ponedeljak 7. jula u Ministarstvu privrede biće organizovano otvaranje ponuda zainteresovanih građevinskih firmi za igradnju mosta na „Drugom ringu“, kaže Branislav Kostić, direktor „Direkcije za izgradnju“.

- Očekujemo da u prvom krugu izaberemo najpovoljnijeg ponuđača, a takođe se nadamo da država, zbog nedavnih velikih poplava, ne odustane od finansiranja izgradnje ovog za Pirot kapitalnog objekta. Uskoro će biti završena javna nabavka za krpljenje udarnih rupa u gradu i prema selima, kao i saniranje prekopa koji su nastali izgradnjom kanalizacione mreže u Krupcu i Poljskoj Ržani. U okviru ovih radova ekipe „Direkcije za izgradnju“ radiće i na saniranju slivnika i šahti, koji su trenutno u nivelacija sa kolovozom i predstavljaju problem za vozače, a kojih na području grada ima oko pedesetak, kaže Kostić.

Do kraja građevinske sezone u planu i programu rada „Direkcije za izgradnju“ je asfaltiranje Samoilovog sokaka, sredjivanje kompozitnog poda na fontani u centru grada, dvorišta OŠ „Vuk Karadžić“, uredjenje platoa ispred Zatvorenog bazena, pešačkih staza na Golemom mostu. Do kraja jula očekujemo da dobijemo i izvodjača radova na rekonstrukciji mosta Gazela.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;