PRIJAVA-468X60-BANNER

„Boka Group“ gradi ski rizort u Kolašinu

13.05.2014. | Vijesti

„Boka Group“ planira da u Crnoj Gori izgradi prvi ski rizort, najavili su njeni predstavnici na sajmu nekretnina i investicija u Miločeru. „Boka Group“, koja u Tivtu gradi prvi golf teren sa 18 rupa u ovom dijelu Jadrana, predstavila je na sajmu novi projekat, brendiran pod imenom „Boka Ski Kolašin 1450“.

- Prepoznajući razvojne potencijale sjeverne regije, cilj „Boka Group“ je da sa izgradnjom kapaciteta, neophodnih za skijaški sport, učini Kolašin prestižnom i primamljivom turističkom destinacijom u međunarodnim okvirima, sa ambicijom da ovaj projekat postane pokretačka snaga razvoja severa Crne Gore – navodi se u saopštenju kompanije.

Uskoro će se krenuti u implementaciju projekta, a od velike pomoći biće postojeća infrastruktura i kapaciteti ski centra, što već na samom početku značajno redukuje troškove.

Ski rizort u Kolašinu, kako je saopšteno, biće izgrađen prema najvišim međunarodnim standardima, a projekat predviđa izgradnju nekoliko kondo-hotela, rezidencijalnih šalea, maloprodajnih i komercijalnih objekata, unaprijeđenje postojeće ski infrastrukture i izgradnju dodatnih ski staza i žičara.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;