INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Nova ambulanta u Bačkoj Palanci

29.01.2014.

Uskoro će u sastavu Doma zdravlja "Dr Mladen Stojanović" u Bačkoj Palanci početi da radi nova ambulanta, koja će se nalaziti u MZ Stari Grad, delu grada poznatom kao Stara Palanka. Ova ambulanta građevinski je potpuno završena, a stigao je i veći deo opreme. Predviđeno je da ovde rade dva lekara opšte prakse sa pratećim osobljem.

- Čeka se kompletiranje dokumentacije koja mora biti usklađena sa zakonskim propisima – ističe Bojan Radman, zamenik predsednika opštine Bačka Palanka. - Još 2002. godine potpisan je sporazum lokalne samouprave s ondašnjom bačkopalanačkom firmom "Građevinar" o ustupanju lokacije u centru grada gde se nalazio stari Radnički univerzitet, a za uzvrat, partener je trebalo da izgradi ambulantu u Staroj Palanci. To je uradila firma "Radun inženjering" koja je naslednica "Građevinara”. Sve što je onda dogovoreno sada je urađeno, ali tada su važili jedni, a sada drugi zakonski propisi. Čim se dobiju dokumenti ambulanta u Staroj Palanci počinje da radi.

Za grad sa preko 27.000 stanovnika, a posebno za Dom zdravlja početak rada nove ambulante biće veliko olakšanje, ali prvenstveno za oko osam hiljada žitelja MZ Stari Grad. Inače u ovom delu živi najveći broj starijih Bačkopalančana.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;