INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kompanija „Icopal“ proslavila prvu godinu poslovanja u Srbiji

11.12.2013. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija „Icopal“, podružnica kompanije „Villas“ iz Austrije, jedne od najvećih proizvođača hidroizolacionih materijala na bitumenskoj bazi sa višedecenijskim renomeom, proslavila je juče (10. decembra) u hotelu Holiday Inn u Beogradu prvih godinu dana poslovanja u Srbiji.

Prema rečima Dejana Đokića, komercijalnog direktora kompanije „Icopal“, hrabrost i vizija koju je matična austrijska kompanija „Villas“ prikazala otvaranjem podružnice u Srbiji u vreme ekonomske krize pokazala se kao ispravna odluka. Gospodine Đokić je istakao da je u prvih godinu dana poslovanja zabeleženo rast poslovanja koji je prevazišao očekivanja prilikom osnivanja kompanije, i ovom prilikom se zahvalio svim domaćim i inostranim partnerima.

Kompanija „Villas“ iz Austrije, jedan od najvećih proizvođača hidroizolacionih materijala na bitumenskoj bazi sa višedecenijskim renomeom, osnovala je u avgustu 2012. godine kompaniju "Icopal" sa sedištem u Beogradu - Dobanovci.

U ponudi kompanije „Icopal“ Beograd mogu se pronaći svi hidroizolacioni materijali za zaštitu objekata. Kompanija nudi širok asortiman za: ravne, kose i zelene krovove, mostovnu i građevinsku hidroizolaciju - oksidirane, plastomerne, elastomerne bitumenske trake, bitumeske premaze, paste i mase, polimer bitumen za puteve, bitumenske šindre, paropropusne folije, savremeni sistem za pokrivanje objekata na bazi polikarbonata Fast lock.

U prodajnom asortimanu pored „Vilasovih“ bitumenskih proizvoda nalaze se i proizvodi ostalih fabrika koje posluju u sastavu najveće grupacije za proizvodnju hidroizolacija „Icopal“ - Danska.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


MLADOST-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 15.07.2024.
Bez podzemne garaže džaba vam trud.
Darko 08.07.2024.
Prvo je potrebno uraditi trijažu. Ko je gra...
Zar 06.07.2024.
Nisu dovoljne zarobljene zivotinje u zoološ...
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...

;