INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Internet portal kompanije "Henkel" na srpskom jeziku

07.07.2009. | Henkel

Nemačka kompanija "Henkel" lansirala je korporativni web portal na srpskom jeziku www.henkel-srbija.com. Portal sadrži sve informacije o korporaciji, poslovanju u Srbiji i regionu, inovaciji u oblasti proizvodnje, kao i detaljne informacije o brendovima okupljenim pod okriljem "Henkel" kvaliteta.

Izbor i količina brendova kojima raspolaže kompanija "Henkel" prijatno će iznenaditi posetioce sajta. "Loctite", "Persil", "Silan", "Bref", "Fa", "Palette", "Schwarzkopf", "Vademecum", "Ceresit", "Pritt", "Merix", "Mer", Dečji sapun i mnogi drugi, podeljeni su po kategorijama formiranim prema nameni – lepota i lična nega, pranje veša i kućna hemija, lepkovi, zaptivne mase i sredstva za tretiranje površina.

Tri osnovna sektora u okviru kompanije su "Pranje veša i kućna hemija", kao jedna od početnih delatnosti korporacije, "Lepota i lična nega", kao grana koja se kontinuirano i stabilno razvija, i "Lepkovi, zaptivne mase i sredstva za tretiranje površina", u okviru koje je "Henkel" postao svetski lider.

Takođe, na sajtu se mogu pronaći i najnovije informacije o brojnim društveno-odgovornim aktivnostima zaposlenih kompanije, istorijat, poslovni rezultati, informacije o upravi i zaposlenima, planovi razvoja i ciljevi.

Lansiranjem korporativnog sajta na srpskom jeziku kompanija "Henkel" još jednom je potvrdila svoju ideju vodilju – učiniti ljudima život lakšim, lepšim i boljim.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;