INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Internet portal kompanije "Henkel" na srpskom jeziku

07.07.2009. | Henkel

Nemačka kompanija "Henkel" lansirala je korporativni web portal na srpskom jeziku www.henkel-srbija.com. Portal sadrži sve informacije o korporaciji, poslovanju u Srbiji i regionu, inovaciji u oblasti proizvodnje, kao i detaljne informacije o brendovima okupljenim pod okriljem "Henkel" kvaliteta.

Izbor i količina brendova kojima raspolaže kompanija "Henkel" prijatno će iznenaditi posetioce sajta. "Loctite", "Persil", "Silan", "Bref", "Fa", "Palette", "Schwarzkopf", "Vademecum", "Ceresit", "Pritt", "Merix", "Mer", Dečji sapun i mnogi drugi, podeljeni su po kategorijama formiranim prema nameni – lepota i lična nega, pranje veša i kućna hemija, lepkovi, zaptivne mase i sredstva za tretiranje površina.

Tri osnovna sektora u okviru kompanije su "Pranje veša i kućna hemija", kao jedna od početnih delatnosti korporacije, "Lepota i lična nega", kao grana koja se kontinuirano i stabilno razvija, i "Lepkovi, zaptivne mase i sredstva za tretiranje površina", u okviru koje je "Henkel" postao svetski lider.

Takođe, na sajtu se mogu pronaći i najnovije informacije o brojnim društveno-odgovornim aktivnostima zaposlenih kompanije, istorijat, poslovni rezultati, informacije o upravi i zaposlenima, planovi razvoja i ciljevi.

Lansiranjem korporativnog sajta na srpskom jeziku kompanija "Henkel" još jednom je potvrdila svoju ideju vodilju – učiniti ljudima život lakšim, lepšim i boljim.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;