IZOLACIJA-468X60-BANNER

Leskovac: Balon sala posle pet godina

25.11.2013. | Jugmedia

Nakon punih pet godina od početka postavljanja balon sale kod Sloginog igrališta, ovaj sportski objekat je od danas konačno u funkciji.

- Ovo je jedan od najsavremenijih sportskih objekata u Leskovcu koji danas predajemo na korišćenje sportistima i građanima Leskovca – rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Projekat balon sale, podsetio je, urađen je još 2006. godine kada je Ministarstvo omladine i sporta izdvojilo 15 miliona dinara. Grad je tada preuzeo obavezu da salu završi za dva meseca i da ovaj objekat sufinansira sa dva miliona dinara. Ta obaveza, međutim, nikada nije izvršena, a njena cerada je bila desetak puta na meti bandita, pa je poslednjih godina više ličila na dronjke.

Za konačno opremanje sale, uvođenje grejanja i ventilacije, odgovarajuće rasvete, svlačionica sa tuš kabinama i uređenje ograde, prilaza i parkinga, grad Leskovac je izdvojio preko 9,5 miliona dinara, od čega je samo za sanaciju oštećenja potrošeno dva miliona dinara.

- Kada smo preuzeli vođenje grada sebi smo dali u zadatak da da do kraja godine završimo sve započete objekte koje smo nasledili – rekao je Goran Cvetanović.

Brigu o balon sali će najverovatnije preuzeti FK „Sloga“ a salu će, po komercijalnim uslovima, moći da koriste svi zainteresovani sportisti i građani Leskovca. Sala ima površinu 1.300 kvadrata.  Za njen konačni završetak potrošeno je preko 25 miliona dinara.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...
Mig 23.12.2022.
Zašto ne povezati Zrenjanin sa postojećim a...
DARKO 23.12.2022.
Naravno da su bespravni investitori motivis...

;