INFONET-468X60-BANNER

Doteran "Pinki" očekuje sportiste

04.09.2013. | Dnevnik

Radovi na enterijeru i krovu sremskomitrovačkog PSC "Pinki" ušli su u završnu fazu adaptacije. Naime, nakon 26 godina obnavlja se hala kako bi u novoj sezoni u daleko boljim uslovima dočekala sportiste i rekreativce. Uređeni su novi sanitarni čvorovi, a pri kraju je i postavljanje novog parketa.

Projekat se realizuje saradnjom Sremske Mitrovice, nadležnog republičkog ministarstva i pokrajinskog sekretarijata. Posetioci sportskih događaja dobiće i nove stolice koje će ispunjavati sve evropske standarde bezbednosti. Umesto 1.500 starih biće postavljene nove, fiksirane i nezapaljive. Već su renovirane i tuš-kabine, svlačionica, a postavljena je i nova rasveta i sigurnosne kamere.

U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada Sremska Mitrovica uređen je i plato ispred sportskog centra i postavljeno novo osvetljenje koje nije radilo proteklih 15 godina. Ako sve bude išlo po planu radovi bi mogli biti završeni do polovine narednog meseca, kada će ovaj sportski centar biti potpuno u funkciji. Očekuje se veliki broj posetilaca sportskog centra jer će uslovi za bavljenje sportom biti dobri, a Mitrovica se nada da će naredne godine dobiti dva nova prvoligaša.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;