Doteran "Pinki" očekuje sportiste

04.09.2013. | Dnevnik

Radovi na enterijeru i krovu sremskomitrovačkog PSC "Pinki" ušli su u završnu fazu adaptacije. Naime, nakon 26 godina obnavlja se hala kako bi u novoj sezoni u daleko boljim uslovima dočekala sportiste i rekreativce. Uređeni su novi sanitarni čvorovi, a pri kraju je i postavljanje novog parketa.

Projekat se realizuje saradnjom Sremske Mitrovice, nadležnog republičkog ministarstva i pokrajinskog sekretarijata. Posetioci sportskih događaja dobiće i nove stolice koje će ispunjavati sve evropske standarde bezbednosti. Umesto 1.500 starih biće postavljene nove, fiksirane i nezapaljive. Već su renovirane i tuš-kabine, svlačionica, a postavljena je i nova rasveta i sigurnosne kamere.

U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada Sremska Mitrovica uređen je i plato ispred sportskog centra i postavljeno novo osvetljenje koje nije radilo proteklih 15 godina. Ako sve bude išlo po planu radovi bi mogli biti završeni do polovine narednog meseca, kada će ovaj sportski centar biti potpuno u funkciji. Očekuje se veliki broj posetilaca sportskog centra jer će uslovi za bavljenje sportom biti dobri, a Mitrovica se nada da će naredne godine dobiti dva nova prvoligaša.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Katarina 18.04.2021.
Kada i gde se moze konkurisati za subvencij...
PERA 17.04.2021.
Kada I gde mogu da konkurisem
Milan 17.04.2021.
Ljudi, prvo pažljivo pročitajte vest pa ond...
Sasa 17.04.2021.
Molim vas obavestite kad je prijava za subv...
Latinka 16.04.2021.
Gde mogu da se prijavim za stolariju pošto ...