Završetak rekonstrukcije Internog odeljenja u Sremskoj Mitrovici u novembru 2013

15.08.2013. |

Rekonstrukcija Internog odeljenja Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, napreduju predviđenom dinamikom, a završetak celokupnih radova očekuje se u novembru. Svi grubi građevinski radovi, uključujući zanatske, instalacione, kanalizacione i vodovodne, završeni su na prostoru od oko 600m2, na prvom spratu. Nakon priključenja na elektro-mrežu, ovaj deo sprata biće spreman za upotrebu.

U drugom delu prvog sprata grubi građevinski radovi privode se kraju, dok su u prizemlju zdgrade u toku građevinski i deo instalacionih i kanalizacionih radova, kao i radovi na ventilacionim sistemima. Očekuje se da ovi radovi budu završeni za tri meseca.

Opštu bonicu posetili su nedavno predstavnici Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine - pomoćnica direktora Biljana Gajdobranski, i Mirjana Tomić i Dejan Pavlović iz Službe za investicione poslove. Nakon obilaska zgrade i razgovora sa nedležnima bolnice, oni su ocenili da posao napreduje u granicama predviđenog roka, i ukoliko ne bude zastoja prilikom uplate sredstava izvođačima, celokupan posao biće završen u novembru.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 20.09.2021.
Najlakše se legalizacija rešava tako što se...
Nenad 14.09.2021.
Lepo što država pomaže, jedino treba videti...
BISERKA 13.09.2021.
Drago mi je sto se radi u unapredjenju ener...
Milena-srecica 31.08.2021.
Oduševljena sam ovom ponudom za zamenu stol...
Bata 24.08.2021.
Na koji će način da se realizuje način prel...