Simens na 31. savetovanju za velike električne mreže – CIGRE

28.05.2013. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Siemens d.o.o. Beograd, lider u oblasti elektrotehnike i elektronike, učestvuje i ove godine kao veliki sponzor 31. savetovanja Srpskog komiteta Međunarodnog saveta za velike električne mreže CIGRE SRBIJA.

Savetovanje se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva eneregtike, razvoja i zaštite životne sredine, JP Elektroprivreda Srbije i JP Elektromreža Srbije i trajaće od 26. do 30. maja 2013. godine na Zlatiboru. Cilj tradicionalnog skupa jeste da se predstave najnovija znanja, tehnologije, dostignuća, iskustva, kao i pronađu odgovori na izazove sa kojima se stručnjaci iz ove oblasti susreću. U hotelu Palisad na Zlatiboru okupio se veliki broj stručnjaka i onih koji se bave proizvodnjom i distribucijom električne energije, kao i zaštitom životne sredine, kako iz Srbije, tako i iz zemalja regiona.

Pored predstavljanja na tehničkoj izložbi, kompanija Siemens d.o.o. Beograd održaće i prezentaciju u utorak, 28. maja 2013. godine na kojoj će svi učesnici Savetovanja imati priliku da se upoznaju sa Simensovim najnovijim tehničkim dostignućima u proizvodnji elektroenergetske opreme zasnovane na primeni novih materijala.

Siemens je prisutan u Srbiji 126 godina i vodeći je svetski dobavljač proizvoda, usluga i rešenja za proizvodnju, prenos i distribuciju električne energije, kao i za ekstrakciju, konverziju i transport nafte i gasa.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Aleksandra 16.05.2021.
Gde mogu i kada da se prijavim za zamenu st...
Boki 16.05.2021.
Kako se i gde prijaviti?
Vesna 12.05.2021.
Kako se prijavljuje na subvenciju za zamenu...
Jovana 12.05.2021.
Gde mogu da se prijavim za promenu stolarij...
Miomir Mijić 10.05.2021.
Neki od tih čuvenih svetskih arhitekata su ...