INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Održan međunarodni seminar o protivpožarnoj bezbednosti zgrada

15.10.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanije Trimo i Rockwool, u saradnji sa akreditovanim telom Slovenije, Zavodom za gradbeništvo iz Ljubljane, organizovale su međunarodni seminar o protivpožarnoj bezbednosti zgrada, koji je održan 11. oktobra u sedištu kompanije Trimo u Trebnju, Slovenija. Seminar je uključivao i komparativne testove različitih tipova sendvič panela uživo, pod kontrolisanim uslovima.

Predavači su bili ugledni stručnjaci: Milan Hajduković, rukovodilac požarne laboratorije ZAG instituta, Klaus Buge Garn, potpredsednik Rockwool-a, Miroslav Smolka, rukovodilac u oblasti protivpožarne bezbednosti u kompaniji Rockwool i prof dr Milovan Vidaković, predsednik DITURA, a prisutne su pozdravili i čelnici obeju internacionalnih kompanija – Tatjana Fink iz Trima, kao i Patris Azei iz kompanije Rockwool.

Kada se u građevinarstvu biraju pogrešni proizvodi – cena kompromisa obično su životi. Zaključak seminara jeste da je zato izbor uređaja, sistema, izolativnih i građevinskih materijala u fazi projektovanja objekta od suštinske važnosti za maksimalnu zaštitu ljudi i imovine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;