Vodeći svetski sajam obnovljivih izvora energije, grejanja, klimatizacije - ISH od 15. do 19. marta 2011. u Frankfurtu

09.03.2011. | eKapija

Sajam ISH u Frankfurtu od 15. do 19. marta 2011. ponovo otvara vrata svim izlagačima i stručnim posetiocima iz celog sveta. ISH kao vodeći svetski sajam obnovljivih izvora energije, grejanja, klimatizacije, izgradnje zgrada i kupatila, veliku pažnju posvećuje očuvanju resursa, tako da se poseban akcenat stavlja na uštedu dva resursa koja su neophodna za život - vode i energije.

U ISH Water sekciji, izlagači sa održivim rešenjima za kupatila koja su okrenuta dizajnu, prezentuju svoja rešenja pod sloganom "Voda za ljude" (Water for People). U ovoj sekciji će biti predstavljen i čitav spektar visoke tehnologije koji prati najnovija dostignuća u dizajnu.

U ISH Energy sekciji posetioci mogu pronaći veliki broj inovativnih tehnologija za sisteme zgrada. Za održavanje zgrada i energetsku tehnologiju, ovo znači primenu efikasnih sistema grejanja u kombinaciji sa obnovljivom energijom kao što je konverzija solarne energije i biomase.

Na ISH sistemi za hlađenje i ventilaciju će biti predstavljeni pod nazivom "Aircontec". U ovom sektoru industrija će takođe prikazati održiva rešenja koja su okrenuta budućnosti.

Sektor "World of Installation Technology" zaokružuje oblasti koje pokriva sajam ISH. Moderni vodo-instalacioni sistemi pomažu da se uštedi vreme i novac čime se povećava zadovoljstvo kupca. Zbog toga će u Frankfurtu biti predstavljena najnovija generacija opreme, materijala i sistema. Ključni pojmovi koji će biti predstavljeni u okviru ovog sektora su na primer modularne konstrukcije, cevi i tehnologije povezivanja.

Na sajmu ISH 2009. izlagalo je više od 2.300 izlagača koji su svoje proizvode, dostignuća i inovacije predstavili stručnim posetiocima iz celog sveta – preko 200.000 posetilaca od čega 44% predstavlja top menadžment, odnosno rukovodioce koji imaju pravo donošenja odluka o budućem poslovanju.

Kao i ranijih godina preduzeća iz Srbije će izlagati na ovom sajmu, a očekuje se i značajan broj posetilaca iz Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Za detaljnije informacija o sajmu možete se obratiti preduzeću "Zodax" koje je zvanični zastupnik Frankfurtskog sajma za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Linkovi:

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....