INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Uskladite boju prozora sa enterijerom vašeg doma

11.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Prozori igraju važnu ulogu u svakom domu, pružajući pogled, svetlost, toplotu, kao i arhitektonski karakter. Oni predstavljaju poseban dizajnerski element kojim se prostor može dodatno oplemeniti, ulepšati i dati mu sasvim novi izgled.

Prozori

Foto: VEKA

Kompanija VEKA već više od 50 godina razvija i proizvodi sisteme profila od PVC materijala koji ispunjavaju najviše zahteve estetike i funkcionalnosti - isključivo u najvišoj RAL klasi A kvaliteta prema DIN EN 12608. Ovo znači savršenstvo do detalja, što otvara novi prostor za planiranje i dizajn. Prozori se sa sve većim entuzijazmom koriste kao vizuelni i stilski element enterijera.

VEKA profili u boji danas predstavljaju više od 50% ukupne proizvodnje ove kompanije, jer kupci sve češće biraju prozore u boji kako bi izrazili svoju kreativnost i dobili jedinstven izgled kuće ili zgrade. Boje prostoru daju osećaj prijatnosti i topline.

Prozori u boji su veoma popularni. Oni daju posebnu draž stambenim objektima, a pružaju vam mogućnost da prostoru date svoj lični pečat. Zahvaljujući novoj tehnologiji koja obezbeđuje i stil i energetsku efikasnost, kao i novim trendovima u uređenju enterijera i eksterijera, savremeni dizajn VEKA prozora je ograničen samo maštom.

Veoma je lako postaviti pojedinačne akcente kroz dizajn boja prozora - posebno kod PVC prozora. Za ovu svrhu dostupan je širok spektar opcija površina. Pored standardne bele boje i proverenih dekorativnih folija u trendi bojama, metalik bojama i dekorima drveta, u ponudi su ekskluzivne dizajnerske površine VEKA SPECTRAL, kao i površine sa aluminijumskim oblogama, koje dodatno proširuju spektar boja VEKA prozora i vrata.

Da li ste znali da prozori ne moraju biti u istoj boji i dezenu spolja i iznutra? Tako se dobija još mnoštvo kombinacija boja prozora. Znači, unutrašnja strana vaših prozora može biti drugačija od spoljašnje, tj. možete imati prozore u jednoj boji ili različite boje iznutra i spolja. Postoji tako široka raznolikost dizajnerskih mogućnosti da se prozori skladno uklapaju u bilo koji enterijer i arhitekturu i fasadu bilo koje zgrade.

Izuzetnim kvalitetom boja, koje su veoma postojane i otporne na razne vremenske uticaje, prozori postaju visokokvalitetni dizajnerski elementi prilagođeni svakom arhitektonskom stilu. Bez obzira šta odaberete, sve ove površine se lako čiste i uz negu i održavanje trajaće i ostaće lepe mnogo godina.

Iskoristite jedinstvenu raznolikost površina i kvalitet profila kompanije VEKA.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;