IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

Light+Building 2024: Električna infrastruktura budućnosti

31.01.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Označite posebno važan događaj u svojim kalendarima za mart ove godine. Jedan od najuticajnijih sajmova tehnologije će se održati u Frankfurtu od 3. do 8. marta 2024. Ovogodišnji slogan sajma je "Budite elektrificirani". Na ovaj način Light+Building naglašava značaj elektrifikacije za tri glavne predmetne oblasti: Održivost, Povezanost i Rad+Život.

OBO vas očekuje na sajmu u Frankfurtu

OBO vas očekuje na sajmu u Frankfurtu (Foto: OBO BETTERMANN)

Ove teme će takođe igrati važnu ulogu i odnosiće se i na OBO štand. OBO slogan "Mi oblikujemo električnu infrastrukturu budućnosti" predstavlja cilj ove kompanije za naredne godine i ona želi da povede posetioce sajma sa sobom na to putovanje.

OBO se u industrijskom sektoru sve više fokusira na rešenja koja gledaju u budućnost kao što su fotonaponska oprema, energija vetra ili centri podataka. Otkrijte brojna rešenja za ove segmente na OBO štandu i iskoristite stručno znanje zaposlenih u ovoj kompaniji. Do kraja ove godine sveobuhvatni OBO asortiman za zaštitu fotonaponskih sistema biće proširen inovativnim FN sistemima za montažu.

Pored ostalih istaknutih proizvoda iz oblasti industrijskih instalacija, instalacija u zgradama i instalacija bezbednosti i zaštite, na sajmu će biti predstavljeni i digitalni alati. OBO stručnjaci će vas rado upoznati sa aplikacijom myOBO, BIM@OBO i popularnim OBO Construct softverom za planiranje.

OBO se fokusira na rešenja koja gledaju u budućnost

OBO se fokusira na rešenja koja gledaju u budućnost (Foto: OBO BETTERMANN)

Velika pažnja će biti posvećena održivosti koja će imati posebno mesto na OBO štandu ove godine. Cilj je isticanje velikog značaja koji ova tema ima za OBO. Saznajte koje mere i inicijative OBO već primenjuje na brojnim lokacijama širom sveta i kako obezbeđuje veću održivost pomoću svojih proizvoda.

Pridružite se kompaniji OBO na njenom Light+Building 2024 putovanju. OBO sajamski štand možete naći u hali 12.1, mesto D90, E90, E91.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER
SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;