INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

GAC 250 Professional testera za porobeton: Iskustvo sečenja bez zamaranja koje svako zaslužuje

21.08.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Predstavljamo Bosch GAC 250 Professional, inovativnu testeru za porobeton, koja je dizajnirana da zadovolji potrebe i očekivanja svakog profesionalca. Sa svojim revolucionarnim funkcijama i performansama, ova testera će vam omogućiti da obavljate poslove brže, efikasnije i sa većom preciznošću.

Upotreba je pojednostavljena zahvaljujući inteligentnim senzorima

Upotreba je pojednostavljena zahvaljujući inteligentnim senzorima (Foto: Robert Bosch)

Bosch GAC 250 Professional testera efikasno i bez napora seče blokove od autoklavnog aerisanog betona (AAC), poznatijeg u Srbiji kao "Siporeks blokovi", različitih veličina i pod različitim uglovima, dok umanjuje vibracije i naprezanje mišića korisnika, što je izuzetno važno u napornim uslovima gradilišta.

Jedna od ključnih karakteristika Bosch GAC 250 Professional je njegova snaga koja će vas impresionirati. Sa vrhunskim motorom od 1200W, ovaj alat garantuje neuporedivu snagu i performanse za obavljanje čak i najtežih poslova. Bez obzira na to da li se bavite zidarstvom ili nekom drugom vrstom posla u građevinarstvu, Bosch GAC 250 će biti vaš idealni saveznik za obavljanje svakog zadatka.

Pored snage, Bosch GAC 250 je takođe projektovan sa neprikosnovenom preciznošću u vidu kvalitetnog sečenja. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji Bosch-a, ovaj alat je opremljen inteligentnim senzorima koji prate i prilagođavaju brzinu i pritisak prilikom rada. To rezultira besprekornim rezultatima, bez obzira na materijal sa kojim radite.

Velika snaga i izuzetna preciznost sečenja (Foto: Robert Bosch)

Bosch GAC 250 odlikuje optimizovana brzina lanca. Ova tehnologija omogućava dosledno visoku brzinu rezanja sa maksimalnom brzinom lanca od 12m/s u svim uslovima rada. Bez obzira na intenzitet vašeg posla, ova testera će vam obezbediti konstantnu i efikasnu brzinu kako biste završili posao u rekordnom vremenu.

Osim  toga, Bosch GAC 250 se može pohvaliti i izuzetno izdrživim zubima lanca testere. Jedinstvena tehnologija volfram karbida kompanije Bosch čini list testere izuzetno otpornim i izdržljivim, pružajući 10 puta duži radni vek.

Jednom kada počnete da koristite Bosch GAC 250 Professional, otkrićete koliko je ovaj alat praktičan i jednostavan za upotrebu. Sa ergonomskim dizajnom i kompaktnom veličinom, ovim alatom se izuzetno lako rukuje, omogućavajući vam da radite duže bez zamora.

Pored toga, Bosch GAC 250 je opremljen i brojnim funkcijama koje dodatno poboljšavaju vaše iskustvo rada. Zdravlje korisnika je na prvom mestu, omogućeno uz povezivanje usisivača za čist radni prostor bez prašine, dok jednostavna zamena i podešavanje pribora čini GAC 250 vrhunskim izborom za sve vaše projekte.

Sa sistemom zaštite od pregrejavanja i protiv blokiranja, ovaj alat vam pruža potpuno bezbedno i pouzdano iskustvo u radu. Možete biti sigurni da će GAC 250 Professional biti vaš verni partner za obavljanje svih vrsta građevinskih poslova.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;