PRIJAVA-468X60-BANNER

Osetite luksuz i funkcionalnost sa kasetnom tendom Rio

21.06.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kasetna tenda Rio je savršeno rešenje za sve one koji žele da uživaju u privatnosti i zaštiti od sunca na svojoj terasi. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu tenda se lako uklapa u bilo koji prostor i pruža estetski prijatan dodatak eksterijeru vašeg doma.

Tenda štiti od sunca i ulepšava vaš dom

Tenda štiti od sunca i ulepšava vaš dom (Foto: Oktavus)

Ova tenda je takođe veoma praktična za upotrebu. Zahvaljujući motorizovanom sistemu možete je lako kontrolisati jednim pritiskom dugmeta. Možete je podizati ili spuštati prema potrebi, prilagođavajući je trenutnom vremenu ili vašim preferencijama. Tenda ima ugrađenu LED rasvetu koja dodaje poseban šarm vašem prostoru. Ove diskretne svetiljke omogućavaju vam da uživate u opuštajućoj atmosferi čak i kada padne mrak, stvarajući prijatno ambijentalno osvetljenje za večernje aktivnosti na terasi.

Dodatno, Rio tenda je kompatibilna sa senzorima za vetar i kišu, što vam omogućava da se ne brinete o promenljivim vremenskim uslovima kada niste prisutni na terasi. Ovi senzori automatski detektuju snažan vetar ili padavine i aktiviraju mehanizam za povlačenje tende kako bi je zaštitili od oštećenja. Na taj način, možete biti sigurni da će vaša tenda biti adekvatno zaštićena čak i kada niste kod kuće, pružajući vam mir i produženu trajnost proizvoda.

Jednostavno daljinsko upravljanje

Jednostavno daljinsko upravljanje (Foto: Oktavus)

Jedna od najvažnijih karakteristika kasetne tende Rio je njen sistem zaštite od sunca. Visokokvalitetno platno tende pruža pouzdanu zaštitu od štetnih sunčevih zraka, čime omogućava da se na terasi opustite i uživate u prijatnom hladu. Osim toga, ovo platno je izuzetno izdržljivo i otporno na vremenske uslove, što ga čini dugotrajnim rešenjem za vašu terasu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;