INFONET-468X60-BANNER

LEDVANCE osvetlio dvoranu Evropskog prvenstva u rukometu održanog u Skoplju

26.01.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Iako je konkurencija u početku bila u prednosti, LEDVANCE je uspeo da preokrene rezultat u svoju korist i opremi nacionalnu sportsku dvoranu u Skoplju, u Severnoj Makedoniji, novom rasvetom taman na vreme za početak Evropskog prvenstva u rukometu za žene 2022.

Zvonko Hađi-Poposki i Ratko Crvenkovski

Zvonko Hađi-Poposki - Ledvance i Ratko Crvenkovski - Lira (Foto: Ledvance)

O detaljima smo razgovarali sa menadžerom prodaje Zvonkom Hađi-Poposkim koji je bio zadužen za projekat.

Koja je bila svrha ovog projekta i kada je započet?

Kako je nacionalna sportska dvorana "Boris Trajkovski" u Skoplju bila jedan od četiri domaćina Evropskog prvenstva u rukometu za žene 2022. (5-20. novembar), Evropska rukometna federacija (EHF) je zatražila od vlasnika hale da promeni stare tradicionalne HQI reflektore sa LED reflektorima.

Četiri kompanije su se nadmetale za ovaj projekat, uključujući LEDVANCE i Signify. U početku je italijanska kompanija bila favorit za dobijanje posla jer je davala najjeftiniju ponudu. Odustali su samo mesec dana pre prve utakmice i objavili da nisu u mogućnosti da isporuče robu. Tada je LEDVANCE uključen u projekat.

Organizatori su nas zamolili da pomognemo u tom hitnom problemu i da isporučimo robu u traženom roku. Zbog toga smo prilagodili ponudu da bude konkurentnija (vrednost projekta 60.000 EUR) i nakon potvrde organizatora krenuli smo sa projektom.

Šta je izdvojilo LEDVANCE od konkurenata?

Naša glavna prednost bila je u tome što smo samo mi imali tražene artikle na lageru i što smo samo mi mogli da isporučimo robu u tako kratkom roku. Takođe, naši proizvodi su u potpunosti ispunili zahteve EHF u pogledu kvaliteta, i zahteve vlasnika u pogledu konkurentne cene i energetske efikasnosti.

Dvorana

Dvorana "Boris Trajkovski" (Foto: Ledvance)

Kako ste uspeli da ispunite ovaj zahtevni zadatak? Sa kim ste radili?

Uz veliki pritisak, kao i maksimalnu podršku i trud naših logističkih timova iz Molshajma i Vroclava, roba je 19. oktobra bila na raspolaganju u Skoplju i postavljena je na vreme - samo nekoliko dana pre zvaničnog početka prve utakmice (Severna Makedonija – Francuska) 5. novembra 2022.

Kakvi su bili zahtevi za osvetljenje za nacionalnu sportsku dvoranu?

Za sportsku dvoranu je bilo potrebno 67 komada FL MAX LUM P 900W i 67 komada FL MAX POWER NAPAJANJA P 900W.

Kako se osećate u vezi sa događajem sada kada je završen?

Sa ponosom mogu da kažem da smo delovali kao uigrani tim. Posebno želim da se zahvalim našim logističkim kolegama iz LEDVANCE Sofije, Vroclava i Molshajma. Samo uz njihovu pomoć uspeli smo da ostvarimo ovaj vredan uspeh. Bez njih to ne bi bilo moguće.

Da li ste dobili povratne informacije od organizatora?

Da! Na kraju su organizatori projekta rekli: "Hvala, zaista ste nas spasili!" – Tako smo još jednom dokazali da naš LEDVANCE tim radi veoma efikasno na visokom nivou usluge i sa odličnim rezultatima.

Treba napomenuti da su menadžer Zvonko Hađi-Poposki i njegov tim za ovaj projekat dobili posebno priznanje u okviru LEDVANCE zajednice.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


LEDVANCE2020-300X120-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;