INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Webshop KOMŠIJA počeo sa radom i ima sve – od sijalice do kosačice

03.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Tritonex, koja je deo Prvako grupe, nastala je 2017. godine i bavi se proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom građevinskog materijala. Maloprodajna mreža preduzeća Tritonex posluje pod brendom KOMŠIJA.

U par klikova možete poručiti sve za kuću, stan ili dvorište

U par klikova možete poručiti sve za kuću, stan ili dvorište (Foto: Tritonex)

Robna kuća KOMŠIJA je od prvog dana Kragujevčanima sinonim za sve što im je potrebno za kuću ili baštu. U svojoj ponudi KOMŠIJA ima preko 13.000 različitih artikala iz asortimana boja i lakova, elektro i vodovodnog materijala, okova i šrafova, ručnog i baštenskog alata, zidnih obloga, rasvete, autoopreme i boje, izolacije... KOMŠIJA ima sve – od sijalice do kosačice. I kad nigde nema, KOMŠIJA uvek ima. Kao pravi dobri komšija.

KOMŠIJA posluje na tri lokaciju u Kragujevcu i jednoj u Jagodini, a od nedavno je kompletan asortiman dostupan širom Srbije jer je počeo sa radom i webshop. U samo par klikova možete naručiti na kućnu adresu sve što vam treba za kuću, stan ili dvorište.

U web prodavnici proizvode uvek imaju na lageru, na njih nećete morati da čekate nedeljama ili čak mesecima. A tu su i "web komšije" koje su Vam na raspolaganju, spremni da Vas saslušaju, odgovore na sva pitanja i pruže savete kako biste bili potpuno zadovoljni pri kupovini. Oni su uvek spremni da kupcima pomognu – kao prave komšije.

Kupovinom u webshopu uštedećete vreme. Dostupan je 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Brza, ekonomična i pravovremena isporuka, kao i kvalitetna usluga, su glavni aduti "Komšije".

Registracijom na KOMŠIJA webshopu postajete deo komšiluka i do 30.11. svaki novi registrovani komšija za dobrodošlicu dobija poklon vaučer.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


STOVARIŠTEJAKOVLJEVIĆ-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


TRITONEX
TRITONEX
KRAGUJEVAC
tritonex.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;