INFONET-468X60-BANNER

Webshop KOMŠIJA počeo sa radom i ima sve – od sijalice do kosačice

03.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Tritonex, koja je deo Prvako grupe, nastala je 2017. godine i bavi se proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom građevinskog materijala. Maloprodajna mreža preduzeća Tritonex posluje pod brendom KOMŠIJA.

U par klikova možete poručiti sve za kuću, stan ili dvorište

U par klikova možete poručiti sve za kuću, stan ili dvorište (Foto: Tritonex)

Robna kuća KOMŠIJA je od prvog dana Kragujevčanima sinonim za sve što im je potrebno za kuću ili baštu. U svojoj ponudi KOMŠIJA ima preko 13.000 različitih artikala iz asortimana boja i lakova, elektro i vodovodnog materijala, okova i šrafova, ručnog i baštenskog alata, zidnih obloga, rasvete, autoopreme i boje, izolacije... KOMŠIJA ima sve – od sijalice do kosačice. I kad nigde nema, KOMŠIJA uvek ima. Kao pravi dobri komšija.

KOMŠIJA posluje na tri lokaciju u Kragujevcu i jednoj u Jagodini, a od nedavno je kompletan asortiman dostupan širom Srbije jer je počeo sa radom i webshop. U samo par klikova možete naručiti na kućnu adresu sve što vam treba za kuću, stan ili dvorište.

U web prodavnici proizvode uvek imaju na lageru, na njih nećete morati da čekate nedeljama ili čak mesecima. A tu su i "web komšije" koje su Vam na raspolaganju, spremni da Vas saslušaju, odgovore na sva pitanja i pruže savete kako biste bili potpuno zadovoljni pri kupovini. Oni su uvek spremni da kupcima pomognu – kao prave komšije.

Kupovinom u webshopu uštedećete vreme. Dostupan je 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Brza, ekonomična i pravovremena isporuka, kao i kvalitetna usluga, su glavni aduti "Komšije".

Registracijom na KOMŠIJA webshopu postajete deo komšiluka i do 30.11. svaki novi registrovani komšija za dobrodošlicu dobija poklon vaučer.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

TRITONEX
TRITONEX
KRAGUJEVAC
tritonex.rs

EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;