INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Graphisoft dodatno osnažuje ekosistem svojih kupaca

14.10.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Graphisoft, vodeći dobavljač softverskih rešenja za modeliranje zgrada (BIM) za arhitekturu, predstavio je značajna ažuriranja svojih ključnih ponuda usluga omogućavajući korisnicima Archicad-a da ostvare povraćaj svojih ulaganja u softver kroz automatske nadogradnje, ekskluzivne alate, personalizovana tehnička podrška i programi obuke za specifične uloge. Najnovija najava podržava Graphisoftovu strategiju kombinovanja inovativnih arhitektonskih softverskih rešenja sa uslugama podrške i pristupom globalnoj zajednici drugih korisnika.

Archicad

Archicad 26 (Foto: hiCAD)

Graphisoft Forward

Graphisoft Forward je robustan paket usluga i pogodnosti — Graphisoftov globalni odgovor na stvarne zahteve vođenja prakse projektovanja zgrada danas. Pretplatnici mogu da maksimiziraju vrednost i produktivnost uz istovremeno snižavanje ukupnih troškova vlasništva kroz ekskluzivne alate, podršku i usluge. Ažuriranja proizvoda su uključena i garantuju da korisnici Archicad-a odmah imaju koristi od najnovijih inovacija i mogućnosti.

"Shvatamo da naši kupci mogu imati koristi od ekosistema koji dopunjuje njihovo ulaganje u softver. Graphisoft Forward je odgovor na potrebe naših klijenata kako bi se osiguralo da se mogu fokusirati na svoje poslovanje", rekao je Marton Kiss, direktor Globalnog angažovanja klijenata u Graphisoftu.

Novosti u Graphisoft Forward-u

Sa izdavanjem Archicad 26, pretplatnici Graphisoft Forward-a dobijaju pristup moćnim alatima za produktivnost, uključujući:

  • Library Part Maker — arhitekte mogu razviti sopstvenu biblioteku parametarskih objekata, kao što su vrata, prozori, itd. bez skriptovanja.
  • Dodatni katalog površina — Zanimljive, moderne vizuelizacije čine odobrenja klijenata brzim i lakim zahvaljujući svežem sadržaju koji je dodat u dodatni katalog površina.
  • Besplatna jednogodišnja Enscape pretplata sa dvogodišnjom posvećenošću— kombinujte renderovanje u realnom vremenu i virtuelnu stvarnost koja donosi vizuelno istraživanje direktno u alate za modeliranje, tako da arhitekte mogu da se usredsrede na stvaranje i izgradnju odlične arhitekture.

Graphisoft Learn

Graphisoft Learn je inovativan, moderan i fleksibilan program učenja koji pomaže korisnicima da izvuku maksimum iz Graphisoftovih rešenja i usluga kroz pojedinačne kurseve, puteve učenja i pakete učenja koji su specifični za uloge i odgovornosti u industriji. Polaznici onlajn programa samostalnog tempa, hibridnog učenja i programa učenja uživo dobijaju globalno priznatu sertifikaciju, dodatno jačajući svoju konkurentsku prednost u AEC industriji.

"Bio sam veoma impresioniran raznovrsnošću Learn Portala — nudio je više nego što sam očekivao, i zaista se osećao kao da je napravljen po meri", rekao je Ruben Groot, BIM menadžer i arhitekta u Groot Architecture. "U napornim vremenima, Learn Portal mi nudi priliku da se udubim u BIM u oblastima koje su mi važne u trenucima koji mi odgovaraju. To mi je omogućilo, i kao arhitekti i kao eksternom BIM menadžeru, da izvučem maksimum iz Archicad-a i da pomognem drugim arhitektonskim firmama u cilju stvaranja boljih zgrada kroz bolji BIM."

Novosti iz Graphisoft Learn-a

Sa današnjim izdanjem Archicad 26, prvi od tri paketa je sada dostupan za kupovinu na learn.graphisoft.com. Paket za izradu modela uključuje 20 video kurseva koji samostalno rade i 14 onlajn kurseva koje predvode treneri, organizovanih u nekoliko staza učenja oko modeliranja, dokumentacije, opcija dizajna i BIM tokova posla. Po uspešnom završetku kurseva, korisnicima se dodeljuje Archicad BIM autorski sertifikat:

  • Paket upravljanja modelom: pruža korisnicima znanje potrebno za koordinaciju modela i upravljanje isporukom projekta.
  • Office Management Bundle: uključuje materijale koji se odnose na BIM standarde, BIM prakse na nivou kancelarije, i ljude i procese upravljanja, sve što je potrebno za vođenje prakse sa omogućenom BIM-om.

Graphisoft Community

Graphisoft zajednica omogućava korisnicima Archicad-a, BIMcloud-a, BIMx-a i DDScad-a da dele rešenja i dobiju stručnu pomoć kroz najsavremenije, korisničko iskustvo koje kombinuje Archicad Talk i Help Center sa jednostavnom pretragom sadržaja. Platforma nudi brzu, efikasnu podršku i funkcije pretraživanja, i obezbeđuje brze povratne informacije od kolega korisnika i Graphisoft stručnjaka.

Novosti iz Graphisoft Community-a

  • Archicad 26 New Features članci — korisnici mogu da se upoznaju sa svim najnovijim mogućnostima i poboljšanjima u najnovijem izdanju zahvaljujući praktičnim primerima datim u svakom članku.
  • Graphisoft Insights — centar na jednom mestu za vesti o rešenjima i uslugama, događajima, takmičenjima, obuci, pričama o uspehu klijenata i još mnogo toga. Teme su organizovane u kategorije radi lakšeg pretraživanja.

"Zaista smo inspirisani znanjem, kreativnošću i željom naših korisnika da dele," rekla je Gordana Radonić, Global Communiti Manager. "Graphisoft zajednica je suštinski resurs za sve koji traže smernice, žele da dele ideje ili uključe druge u zajedničko razmišljanje. Ovo omogućava svima da usredsrede svoje vreme na ono što najbolje rade – stvaranje sjajnih zgrada, uz dodatni sloj inspiracije koji dolazi od drugih korisnika", dodala je ona.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;