INFONET-468X60-BANNER

Graphisoft dodatno osnažuje ekosistem svojih kupaca

14.10.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Graphisoft, vodeći dobavljač softverskih rešenja za modeliranje zgrada (BIM) za arhitekturu, predstavio je značajna ažuriranja svojih ključnih ponuda usluga omogućavajući korisnicima Archicad-a da ostvare povraćaj svojih ulaganja u softver kroz automatske nadogradnje, ekskluzivne alate, personalizovana tehnička podrška i programi obuke za specifične uloge. Najnovija najava podržava Graphisoftovu strategiju kombinovanja inovativnih arhitektonskih softverskih rešenja sa uslugama podrške i pristupom globalnoj zajednici drugih korisnika.

Archicad

Archicad 26 (Foto: hiCAD)

Graphisoft Forward

Graphisoft Forward je robustan paket usluga i pogodnosti — Graphisoftov globalni odgovor na stvarne zahteve vođenja prakse projektovanja zgrada danas. Pretplatnici mogu da maksimiziraju vrednost i produktivnost uz istovremeno snižavanje ukupnih troškova vlasništva kroz ekskluzivne alate, podršku i usluge. Ažuriranja proizvoda su uključena i garantuju da korisnici Archicad-a odmah imaju koristi od najnovijih inovacija i mogućnosti.

"Shvatamo da naši kupci mogu imati koristi od ekosistema koji dopunjuje njihovo ulaganje u softver. Graphisoft Forward je odgovor na potrebe naših klijenata kako bi se osiguralo da se mogu fokusirati na svoje poslovanje", rekao je Marton Kiss, direktor Globalnog angažovanja klijenata u Graphisoftu.

Novosti u Graphisoft Forward-u

Sa izdavanjem Archicad 26, pretplatnici Graphisoft Forward-a dobijaju pristup moćnim alatima za produktivnost, uključujući:

  • Library Part Maker — arhitekte mogu razviti sopstvenu biblioteku parametarskih objekata, kao što su vrata, prozori, itd. bez skriptovanja.
  • Dodatni katalog površina — Zanimljive, moderne vizuelizacije čine odobrenja klijenata brzim i lakim zahvaljujući svežem sadržaju koji je dodat u dodatni katalog površina.
  • Besplatna jednogodišnja Enscape pretplata sa dvogodišnjom posvećenošću— kombinujte renderovanje u realnom vremenu i virtuelnu stvarnost koja donosi vizuelno istraživanje direktno u alate za modeliranje, tako da arhitekte mogu da se usredsrede na stvaranje i izgradnju odlične arhitekture.

Graphisoft Learn

Graphisoft Learn je inovativan, moderan i fleksibilan program učenja koji pomaže korisnicima da izvuku maksimum iz Graphisoftovih rešenja i usluga kroz pojedinačne kurseve, puteve učenja i pakete učenja koji su specifični za uloge i odgovornosti u industriji. Polaznici onlajn programa samostalnog tempa, hibridnog učenja i programa učenja uživo dobijaju globalno priznatu sertifikaciju, dodatno jačajući svoju konkurentsku prednost u AEC industriji.

"Bio sam veoma impresioniran raznovrsnošću Learn Portala — nudio je više nego što sam očekivao, i zaista se osećao kao da je napravljen po meri", rekao je Ruben Groot, BIM menadžer i arhitekta u Groot Architecture. "U napornim vremenima, Learn Portal mi nudi priliku da se udubim u BIM u oblastima koje su mi važne u trenucima koji mi odgovaraju. To mi je omogućilo, i kao arhitekti i kao eksternom BIM menadžeru, da izvučem maksimum iz Archicad-a i da pomognem drugim arhitektonskim firmama u cilju stvaranja boljih zgrada kroz bolji BIM."

Novosti iz Graphisoft Learn-a

Sa današnjim izdanjem Archicad 26, prvi od tri paketa je sada dostupan za kupovinu na learn.graphisoft.com. Paket za izradu modela uključuje 20 video kurseva koji samostalno rade i 14 onlajn kurseva koje predvode treneri, organizovanih u nekoliko staza učenja oko modeliranja, dokumentacije, opcija dizajna i BIM tokova posla. Po uspešnom završetku kurseva, korisnicima se dodeljuje Archicad BIM autorski sertifikat:

  • Paket upravljanja modelom: pruža korisnicima znanje potrebno za koordinaciju modela i upravljanje isporukom projekta.
  • Office Management Bundle: uključuje materijale koji se odnose na BIM standarde, BIM prakse na nivou kancelarije, i ljude i procese upravljanja, sve što je potrebno za vođenje prakse sa omogućenom BIM-om.

Graphisoft Community

Graphisoft zajednica omogućava korisnicima Archicad-a, BIMcloud-a, BIMx-a i DDScad-a da dele rešenja i dobiju stručnu pomoć kroz najsavremenije, korisničko iskustvo koje kombinuje Archicad Talk i Help Center sa jednostavnom pretragom sadržaja. Platforma nudi brzu, efikasnu podršku i funkcije pretraživanja, i obezbeđuje brze povratne informacije od kolega korisnika i Graphisoft stručnjaka.

Novosti iz Graphisoft Community-a

  • Archicad 26 New Features članci — korisnici mogu da se upoznaju sa svim najnovijim mogućnostima i poboljšanjima u najnovijem izdanju zahvaljujući praktičnim primerima datim u svakom članku.
  • Graphisoft Insights — centar na jednom mestu za vesti o rešenjima i uslugama, događajima, takmičenjima, obuci, pričama o uspehu klijenata i još mnogo toga. Teme su organizovane u kategorije radi lakšeg pretraživanja.

"Zaista smo inspirisani znanjem, kreativnošću i željom naših korisnika da dele," rekla je Gordana Radonić, Global Communiti Manager. "Graphisoft zajednica je suštinski resurs za sve koji traže smernice, žele da dele ideje ili uključe druge u zajedničko razmišljanje. Ovo omogućava svima da usredsrede svoje vreme na ono što najbolje rade – stvaranje sjajnih zgrada, uz dodatni sloj inspiracije koji dolazi od drugih korisnika", dodala je ona.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;