INFONET-468X60-BANNER

LED paneli Soled - idealno kancelarijsko osvetljenje

11.05.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Važan razlog za upotrebu LED panela je ravnomerno širenje svetlosti u svakom uglu. Nema tamnih neosvetljenih prostora, umesto toga osvetljavate celu prostoriju kao i objekte u njoj.

LED paneli su idealno rešenje za postavljanje u standardne plafonske sisteme

LED paneli su idealno rešenje za postavljanje u standardne plafonske sisteme (Foto: Mak trade group)

LED integrisani paneli pružaju visokokvalitetno profesionalno rešenje za osvetljenje. Štede energiju za kompanije, škole, supermarkete i kancelarije.

Upotreba LED panela

LED paneli su idealno rešenje za postavljanje u standardne plafonske sisteme. Mogu zameniti postojeće fluorescentne svetiljke. LED paneli Soled imaju ujednačen izlaz svetlosti, čistu završnu obradu, dug životni vek i nisku potrošnju energije.

Svetlo LED panela nema ultraljubičastog ili infracrvenog zraka tj. nema zagrevanja. Površina panela emituje ujednačenu svetlost bez odsjaja.

Soled kao kancelarijsko osvetljenje

LED paneli su jedno od najboljih rešenja do sada za osvetljenje kancelarija. Proizvode se u različitim jačinama - od 3, 6, 12, 15, 18... do 48W.

Soled LED paneli su lagani, tanki, jednostavni za instalaciju i štede prostor. Ova tehnologija komercijalnog osvetljenja čini kancelarijski prostor svetlijim i stvara bolje radno okruženje. Ne umara oči radnika i ne greje prostoriju.

Potrebno je udobno radno okruženje da biste podstakli ljude da marljivo rade, a takođe želite da svoje troškove hlađenja održite niskim. LED Indoor svetlosni panel može da prikaže vaše poruke i osvetli kancelariju, ali emituju vrlo malo toplote u poređenju sa halogenim i drugim vrstama sijalica.

LED paneli ravnomerno raspoređuju svetlost

LED paneli ravnomerno raspoređuju svetlost (Foto: Mak trade group)

Trenutno je životni vek LED-a dostigao 10.000 sati ili više. Uz kontinuirani razvoj LED tehnologije i popularnost njene primene, životni vek komercijalno dostupne visokokvalitetne LED lampe u osnovi bi mogao da dostigne 50.000 sati, skoro 10-50 puta duži od normalnih halogenih reflektora.

LED paneli dolaze u različitim dimenzijama i dizajnu. Sve zavisi od vaše potrebe i veličine prostora.

Na sajtu Maktrade.rs možete kupiti svetla za LED panele i različite vrste industrijskih svetala i svetiljki. Mak trade group je dobavljač i distributer Soled rasvete.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LEDVANCE2020-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;