INFONET-468X60-BANNER

Poziv za tutore radionica u okviru EASA 2021 u Kragujevcu

10.06.2021. | Gradjevinarstvo.rs

EASA skup će se ovog leta održati u Kragujevcu, na teritoriji Kneževog Arsenala, u periodu od 1. do 15. avgusta. Pozivaju se sve potencijalni tutori da prijave svoju radionicu. Rok za prijavu radionica je utorak 15. jun u 23:59h (GMT+2).

EASA (European Architecture Students’ Assembly / Evropska Asocijacija Studenata Arhitekture) je najveća nezavisna, decentralizovana i neprofitna evropska mreža studenata arhitekture i mladih profesionalaca stvorena da obezbedi platformu za kulturnu i edukativnu razmenu na polju arhitekture. Glavni događaj je dvonedeljni skup koji se održava svakog leta u drugoj zemlji Evrope. Tokom prve polovine avgusta u Kragujevcu će se pridružiti oko 150-200 studenata arhitekture i mladih profesionalaca iz cele Evrope.

Radionica Dream Dune - EASA Not Yet Decided, Nida, Litvanija, 2016.

Radionica Dream Dune; EASA Not Yet Decided, Nida, Litvanija, 2016. (Foto: Alexandra Kononchenko)

EASA se na prvom mestu manifestuje kroz radionice koncipirane u odnosu na lokalni kontekst i glavnu temu skupa koja ove godine glasi Reality / Stvarnost. Radionice definišu dinamiku celog događaja i pružaju priliku mladim arhitektama i studentima da eksperimentišu i testiraju svoje veštine i znanje na licu mesta. Tutori predlažu i vode radionice tokom održavanja skupa. 

Potencijalni tutori su pozvani da predlože radionicu. Detalje o prijavi radionica, lokaciji, temi i EASA-i uopšte mogu se pronaći u zvaničnoj brošuri "Workshop Pack".

Grupna slika učesnika skupa; RE:EASA, Rijeka, Hrvatska, 2018.

Grupna slika učesnika skupa; RE:EASA, Rijeka, Hrvatska, 2018. (Foto: Alexandra Kononchenko)

Projekat se može podržati preko sponzorstva, partnerstva ili putem crowdfunding-a. Događaj se može podržati novčano, ali i kroz materijale, prehrambene proizvode itd. Organizatori i učesnici događaja su volonteri, koji ne ostvaruju nikakav profit.

Za sva pitanja vezana za prijavu radionica, podršku projektu, uključivanje u organizaciju, možetete poslati poruku putem EASA Serbia Facebook stranice ili na e-mail adresu easasrbija@gmail.com.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;