INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Gradi se veliki olimpijski bazen na Vračaru

11.02.2021. | Beoinfo

Na Vračaru će biti izgrađen veliki olimpijski bazen koji će građani moći da koriste već sledećeg leta, a to je bila i želja građana koju su iskazali u anketi o tome šta treba da se gradi u njihovoj opštini, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić za TV Studio B.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Opredelili smo se za lokaciju koja se nalazi na 63 ara u Južnom bulevaru 69. Pored toga biće napravljena i jedna multifunkcionalna hala za više sportova, što će omogućiti građanima Vračara, pogotovo onim najmlađima, da pored otvorenog i zatvorenog bazena koriste i salu gde će moći da treniraju i mnoge druge sportove, dodao je Vesić.

On je istakao da posle toga sledi rekonstrukcija zgrade Sportsko-rekreativnog obrazovnog centra "Milan Sandić" kada deo aktivnosti bude tamo prebačen. 

– Mi u ovom trenutku kao Grad Beograd projektujemo novi olimpijski bazen i novu multifunkcionalnu dvoranu. Kada završimo projektovanje do kraja ove godine, Grad će obezbediti sredstva da sledeće godine raspišemo tender i da počnemo sa izgradnjom novog olimpijskog bazena. Već sledećeg leta imaćemo olimpijski bazen u kome ćemo moći da uživamo. Bazen će biti i zatvoren, tako da će tu moći da se igraju vaterpolo utakmice i održavaju takmičenja – rekao je zamenik gradonačelnika.

On je dodao da je do sada u Sportski centar "Vračar" uloženo oko 15 miliona dinara, gde je zamenjena stolarija a u planu je da se rekonstruiše cela zgrada.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;