INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Infrastrukturni projekti u Pirotu

10.02.2021. | eKapija

JP za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Pirot raspisalo je tender za izradu tehničke dokumentacije za realizaciju više infrastrukturnih projekata na teritoriji grada. Predmet nabavke je izrada projekata elektroenergetskih, mašinskih i telekomunikacionih i signalnih instalacija, zatim, projekatakata saobraćajne signalizacije, zaštite od požara, energetske efikasnosti i proračun akustike prostora.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Shodno tenderskoj dokumentaciji, Rekonstruiše se zgrada komunalne delatnosti koja će biti prenamenjena u halu "Sajma" - objekat će se u budućnosti koristiti za održavanje sajmova, konferencija, koncerata i drugih većih skupova.

Pirot planira i izgradnju letnje pozornice "Arhiv" sa pomoćnim objektom (sanitarnim čvorom). Predviđena je i rekonstrukcija i izgradnja nekoliko objekata mesnih zajednica: obnova zgrade lokalne samouprave u selu Gnjilan, rekonstrukcija i dogradnja zgrade jedinice lokalne samouprave "Staničenje" kojoj će biti povećan energetski razred i izgradnja nove zgrade za potrebe mesne zajednice Sukovo.

Nova rasveta i izrada projekata elektroenergetskih instalacija koja joj prethodi planirana je za Knjaževački put i deo ulice Bogojavljanske. Radiće se i uređenje trotoara u ulicama Dositejeva i Trg Slobode, zatim, u Ulici Treći puk i uređenje trotoara i parkinga u Slavonskoj. U planu je i uređenje dvorišta oko zgrada u Ulici Omladinskih brigada, adaptacija potkrovlja u zgradi suda – tužilaštva u kancelarijski prostor.

Ukupna procenjena vrednost javne nabavke je oko dva miliona dinara, a tender je otvoren do 12. februara.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;