INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Infrastrukturni projekti u Pirotu

10.02.2021. | eKapija

JP za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Pirot raspisalo je tender za izradu tehničke dokumentacije za realizaciju više infrastrukturnih projekata na teritoriji grada. Predmet nabavke je izrada projekata elektroenergetskih, mašinskih i telekomunikacionih i signalnih instalacija, zatim, projekatakata saobraćajne signalizacije, zaštite od požara, energetske efikasnosti i proračun akustike prostora.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Shodno tenderskoj dokumentaciji, Rekonstruiše se zgrada komunalne delatnosti koja će biti prenamenjena u halu "Sajma" - objekat će se u budućnosti koristiti za održavanje sajmova, konferencija, koncerata i drugih većih skupova.

Pirot planira i izgradnju letnje pozornice "Arhiv" sa pomoćnim objektom (sanitarnim čvorom). Predviđena je i rekonstrukcija i izgradnja nekoliko objekata mesnih zajednica: obnova zgrade lokalne samouprave u selu Gnjilan, rekonstrukcija i dogradnja zgrade jedinice lokalne samouprave "Staničenje" kojoj će biti povećan energetski razred i izgradnja nove zgrade za potrebe mesne zajednice Sukovo.

Nova rasveta i izrada projekata elektroenergetskih instalacija koja joj prethodi planirana je za Knjaževački put i deo ulice Bogojavljanske. Radiće se i uređenje trotoara u ulicama Dositejeva i Trg Slobode, zatim, u Ulici Treći puk i uređenje trotoara i parkinga u Slavonskoj. U planu je i uređenje dvorišta oko zgrada u Ulici Omladinskih brigada, adaptacija potkrovlja u zgradi suda – tužilaštva u kancelarijski prostor.

Ukupna procenjena vrednost javne nabavke je oko dva miliona dinara, a tender je otvoren do 12. februara.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;