INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novi kružni tok u Obrenovcu

02.02.2021. | Tanjug

Na raskrsnici Ulice Kralja Petra i Ulice Kralja Aleksandra u Obrenovcu biće izgrađen kružni tok što će umnogome olakšati i rasteretiti saobraćaj u tom delu grada, a najavljena je i rekonstrukcija šabačkog i valjevskog puta. Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca uradilo je idejno rešenje za realizaciju projekta.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Po dobijanju saglasnosti viših instanci za taj projekat, trebati mesec dana da se uradi urbanistički projekat koji će potom biti poslat na javni uvid.

- Nama je uslov da do proleća imamo gotov urbanistički projekat i da možemo da apliciramo za građevinsku dozvolu - kaže direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izneo je plan za uređenje saobraćajnih deonica u toj opštini za ovu godinu i, između ostalog, rekao da će prve prolećne dane obeležiti popravka šabačkog puta.

- Konkretno, deonica tog puta od nadvožnjaka do samog centra Obrenovca je u lošem stanju. Valjevski put je takođe devastiran usled prolaska velikog broja kamiona i on će takođe biti rekonstruisan u 2021. godini - rekao je Čučković.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;