INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Garancija na sudopere Metalac - 5 godina

19.08.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Metalac inko iz Gornjeg Milanovca je jedini proizvođač sudopera u Srbiji i okruženju. Pored inox sudopera u portfoliju ima i XGranit sudopere, izrađene od najkvalitetnijih materijala. 

Quadro sudopera - Metalac Inko

Quadro sudopera

Za izradu inox sudopera koristi se visoko kvalitetni nerđajući čelik, najpoznatijih evropskih proizvođača. Modernog su dizajna, jednostavno se održavaju, otporne su na koroziju i pojavu fleka, na visoke temperature, higijenski ispravne i pogodne za kontakt sa hranom.

Prema načinu ugradnje dele se na: nasadne – celom površinom sudopera prekriva korpus na kome leži, usadne – ploča se iseca prema potrebnim dimenzijama otvora i sudopera se postavlja u tako pripremljen otvor, i podgradne gde se takođe pravi otvor ali se sudopera postavlja sa donje strane ploče. Prema završnoj obradi površine lima, sudopere mogu biti polirane, reljefne i mat. Garancija na inox sudopere Metalac je pet godina.

Omega sudopera - Metalac Inko

Omega sudopera

XGranit sudopere Metalac takođe imaju garanciju od pet godina, izrađuju se od kompozitnog materijala, čiji je glavni sastojak kvarc – najtvrđi element granita, zbog čega su ove sudopere poznate i kao "granitne sudopere". Izuzetne su trajnosti, otporne na grebanje, izuzetne čvrstine i otporne na visoke temperature do 280°C. Higijenski su ispravne i otporne na kisele namirnice i agresivna sredstva za čišćenje. Boja sudopere ne bledi ni nakon izlaganja sudopere direktnim sunčevim zracima. Asortiman ispunjava široke potrebe domaćinstva, estetski i prostorno pokriva i kriterijume tradicionalnih i modernih očekivanja, lako i jednostavno se održavaju, savršeno se uklapaju u svaki enterijer, a najrazličitiji oblici i dimenzije omogućavaju veliku slobodu u izboru željene sudopere.

Za više informacija pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;