INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Asfaltiranje posle dve decenije

20.05.2020. | Lj. P. | Novosti

Za popravku saobraćajnica u Budisavi u dužini 6,6 kilometara, Grad Novi Sad je predvideo 56 miliona dinara. Kako je rečeno tokom obilaska lokacije, izvode se radovi na popravci kolovozne konstrukcije i presvlačenje slojem asfalta u Ulici Vuka Karadžića (1.800 metara) i delu Partizanske ulice (500 metara), a u planu, do kraja godine, su popravka i presvlačenje ulica Dušana Ćubića, Petefi Šandora, Prnjavorske, Cara Dušana, dela Partizanske i popravka asfaltiranog zastora na rukometnom terenu.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- U jeku smo sezone kada se najviše ulaže u putnu infrastrukturu, tu je JKP Put kojem naloge izdaje Uprava za građevinsko zemljište i investicije i pokušavamo da budemo prisutni svuda - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević. - U Budisavi je urađena kompletna kanalizacija, uređeni su sportski tereni u školi, opremljene jaslice, sada se radi Klub penzionera, sređivali smo centar mesta, a pomogli smo i oko Parohijskog doma. Videćemo šta će Mesna zajednica predložiti kao sledeće da se radi. Ove ulice su zadnji put asfaltirane 20 godina pre nego što se rodio aktuelni predsednik Mesne zajednice, a on je 1996. godište. Ljudi se najviše raduju sređivanju puteva i javnoj rasveti. Nastojaćemo da obezbedimo i dodatna sredstva za JKP Put, koje je za vreme vanrednog stanja bilo veoma aktivno, mogli su lakše i više da rade zbog manje frekvencije saobraćaja.

Od početka godine u Budisavi su izvedeni radovi na popravci pristupnog puta, pešačke staze i platoa kod Svetosavskog doma u šta je uloženo 2,3 miliona dinara, a osim pomenutog biće popravljeni oštećeni kolovozi i u drugim ulicama, kao i saobraćajna signalizacija.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;