INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Tender za radove na uređenju turističkog kompleksa na jezeru Gazivode

26.03.2020. | S. Petrović | eKapija

Regionalna razovojna agencija Sandžaka SEDA raspisala je tender za drugu fazu radova na uređenju turističkog sportsko-rekreativnog kompleksa "Vitkoviće" na jezeru Gazivode. Kako se na obali jezera Gazivode kod Novog Pazara i prethodnih meseci radilo, ovom fazom, kako se navodi u dokumentaciji, predviđeni su završni građevinski radovi. Po realizaciji, sledi i treća faza, kojom će ceo projekat biti zaokružen, rečeno je za eKapiju.

Naime, ovim tenderom su predviđeni: pripremni radovi, te radovi na gornjem i donjem stroju, betonski i armirano betonski radovi, koji uključuju izgradnju staze za ribolovce, nabavku i dovoz rečnog šljunka i rečnog peskovito-šljunkovitog materijala za donji i gornji sloj plaže, te postavljanje drvenog seta - stolova i klupa i nabavku i ugradnju drvenih kanti za otpad. Nakon realizacije ove faze, biće sprovedena još jedna nabavka, kojom će biti postavljeni bungalovi, izgrađen etno-restoran i nabavljena oprema za ribare i kajakaše.

Tender za radove na uređenju turističkog kompleksa na jezeru Gazivode

Idejno rešenje projekta - Suat Ljajić

- Ovom, drugom fazom biće završeno 93% svih radova. Što se tiče same plaže, ona će biti funkcionalna već ove godine, suncobrani, klupe sve će biti postavljeno u okviru ove faze. Realizacija etno-restorana je u fazi pregovora, kako bi se uspostavilo javno-privatno partnerstvo, te će u sledećoj fazi radova, pored bungalova, biti definisan i taj projekat - rekao je Almir Šaćirović iz agencije SEDA.

Rok za podnošenje ponuda je 27. april do 13 sati, dok će otvaranje ponuda biti obavljeno istog dana, u 13.15. Kako se navodi, rok za izvođenje građevinskih radova ne može biti duži od 35 kalendarskih dana od uvođenja u posao izvođača radova.
Prvom fazom, kako je Šaćirović objasnio za eKapiju, završeni su radovi na obezbeđenju obale od poplava, te su podignuti nasip a nasuto je oko 50.000 tona zemlje.

Idejno rešenje ovog projekta radio je projektant Suat Ljajić.

 

Komentari: 1

Шумадинац 21.04.2020 11.55.19

''Regionalna razovojna agencija Sandžaka SEDA'' Занимљиво име институције иза које поред осталих стоје и званични органи Републике Србије.

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;