INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

CWG Balkan dobitnik Sertifikata bonitetne izvrsnosti

23.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće CWG BALKAN d.o.o. Beograd na osnovu međunarodne kategorizacije i finansijske analize tri poslovne godine (2015, 2016 i 2017), ispunjava uslove za izdavanje prestižnog međunarodnog Sertifikata bonitetne izvrsnosti najvišeg rejtinga AAA kao preduzeće među najuspešnijim u svojoj delatnosti, i svrstano je u 1,7 % najlikvidnijih preduzeća u Republici Srbiji.

Sertifikat, kao međunarodna potvrda solventnosti priznat je i BISNODE ga izdaje već 30 godina u 18 zemalja Evrope.

CWG Balkan dobitnik Sertifikata bonitetne izvrsnosti

U Srbiji kompanija Bisnode sertifikaciju vrši od 2013. godine kroz saradnju sa Razvojnom Agencijom Srbije, NBSom, APRom, Privrednim i Apelacionim sudovima i Privrednom Komorom Srbije.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od retkih priznanja kojim poslovni subjekti dokazuju svojim potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođeno preduzeće sa kojim treba poslovati. Iznad svega, ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji nosioce ovih priznanja svrstava i čini transparentnom činjenicu da su u u samom vrhu domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske Unije, jer se primenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

CWG Balkan dobitnik Sertifikata bonitetne izvrsnosti

Nosiocima sertifikata, ovo priznanje osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća u delatnosti u kojoj posluje. Ujedno njihovim klijentima i poslovnim partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive finansijske stabilnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posedovanje Sertifikata bonitetne izvrsnosti je važno u praktičnoj primeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresovanim stranama i potencijalnim partnerima. Pri aktivnosti u promociji, pri davanju ponuda i razvoju raznih oblika partnerstva, takav dokument predstavlja izvanrednu dodatnu referencu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;