INFONET-468X60-BANNER

CWG Balkan dobitnik Sertifikata bonitetne izvrsnosti

23.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće CWG BALKAN d.o.o. Beograd na osnovu međunarodne kategorizacije i finansijske analize tri poslovne godine (2015, 2016 i 2017), ispunjava uslove za izdavanje prestižnog međunarodnog Sertifikata bonitetne izvrsnosti najvišeg rejtinga AAA kao preduzeće među najuspešnijim u svojoj delatnosti, i svrstano je u 1,7 % najlikvidnijih preduzeća u Republici Srbiji.

Sertifikat, kao međunarodna potvrda solventnosti priznat je i BISNODE ga izdaje već 30 godina u 18 zemalja Evrope.

CWG Balkan dobitnik Sertifikata bonitetne izvrsnosti

U Srbiji kompanija Bisnode sertifikaciju vrši od 2013. godine kroz saradnju sa Razvojnom Agencijom Srbije, NBSom, APRom, Privrednim i Apelacionim sudovima i Privrednom Komorom Srbije.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od retkih priznanja kojim poslovni subjekti dokazuju svojim potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođeno preduzeće sa kojim treba poslovati. Iznad svega, ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji nosioce ovih priznanja svrstava i čini transparentnom činjenicu da su u u samom vrhu domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske Unije, jer se primenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

CWG Balkan dobitnik Sertifikata bonitetne izvrsnosti

Nosiocima sertifikata, ovo priznanje osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća u delatnosti u kojoj posluje. Ujedno njihovim klijentima i poslovnim partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive finansijske stabilnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posedovanje Sertifikata bonitetne izvrsnosti je važno u praktičnoj primeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresovanim stranama i potencijalnim partnerima. Pri aktivnosti u promociji, pri davanju ponuda i razvoju raznih oblika partnerstva, takav dokument predstavlja izvanrednu dodatnu referencu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;