PRIJAVA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Bosch organizovao društveno odgovornu akciju u okviru "eMagine" konferencije

10.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Bosch Srbija je od 7. do 10. maja organizovao već tradicionalnu „eMagine“ konferenciju treći put u okviru Digitalnog Servisnog Centra. Događaj „eMagine“ je prethodnih godina okupljao IT stručnjake, profesionalce i studente, ali ove godine Bosch je prepoznao značaj aktuelnih internih tema koje zaposleni iz Srbije mogu podeliti sa svojim kolegama iz drugih zemalja. Sa fokusom na razvoj zaposlenih, Beograd je postao mesto okupljanja Bosch agilista, IT stručnjaka i profesionalaca iz celog sveta. Preko 200 Bosch zaposlenih iz celog sveta učestvovalo je u društveno odgovornim aktivnostima.

Bosch organizovao društveno odgovornu akciju u okviru

„eMagine“ konferencija (foto: Bosch)

Bosch Srbija edukuje digitalne stručnjake iz celog sveta u Beogradu. Bosch zaposleni iz Srbije su imali priliku da predstave novitete na temu digitalne transformacije stručnjacima iz drugih država i edukuju ih o inovativnim projektima koje lokalno sprovode. Pored zvaničnih Master class-ova, case study-a i design challange radionica, posebna pažnja je usmerena na društvenu odgovornost. Za kompaniju Bosch, održivost znači obezbeđivanje dugoročnog razvoja i uspeha kompanije dok istovremeno štiti prirodno okruženje za buduće generacije. Cilj „eMagine“ konferencije je da pokaže širu sliku u kom pravcu kompanija želi da se razvija, a ujedno poveže zaposlene iz celog sveta koji su imali priliku da razmene ideje i iskustva.

- Bosch Grupa je na globalnom nivou prepoznata kao sedma kompanija po društveno odgovornim aktivnostima (izvor: Annual Global CR RepTrak). Bosch vodi računa o društvenoj i ekološkoj odgovornosti na svim lokacijama gde poslujemo i na ovaj način želimo da uputimo poziv drugim kompanijama da nam se pridruže u sličnim aktivnostima - rekao je Miroslav Milanović, rukovodilac Digitalnog Servisnog Centra Bosch-a u Srbiji.

Bosch organizovao društveno odgovornu akciju u okviru

Bosch zaposleni u društveno odgovornim aktivnostima (foto: Bosch)

Društveno odgovorne akcije su se održale 8. maja na tri lokacije istovremeno. Prva lokacija je bila OŠ „Radivoj Popović“ koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa oštećenjem sluha, razvojnom disfazijom, autizmom, disharmoničnimi razvojem i govorno-jezičkim problemima. Na ovoj lokaciji zaposleni su sproveli aktivnosti ozelenjavanja, uređenja objekata škole, obnove rekvizita u dvorištu, uređenja sportskih terena i oslikavanja zidova. Druga akcija je organizovana u saradnji sa organizacijom „Evo ruka“, gde su zaposleni pripremali džem i učestvovali u sportskim i kreativnim radionicama sa mladima, osobama sa invaliditetom i decom sa smetnjama u razvoju. Treća lokacija je Vrtić „Istok“ na Novom Beogradu gde su Bosch volonteri uredili dvorište vrtića.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


BAUDER-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 05.06.2023.
Šta bi sa korupcijom po opštinama gde se ne...
Gradjevinarstvo.rs 26.05.2023.
Mogu da se mešaju sa epoksidnim smolama. Za...
Дејан 24.05.2023.
Да ли ваши пигменти могу да се мешају са еп...
Sloba 22.05.2023.
Lepi planovi ali nikad više. Idemo na Taru.
Konstruktor 17.05.2023.
Kolege, imajuci visedecenjsko iskustvo iza ...

;