INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

TECElogo - sistem fitinga za instalaciju pitke vode i grejanja

12.12.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija TECE predstavila je TECElogo, sistem za instalaciju kod koga više nije potreban alat već samo ruke i uz pomoć koga se posao izvodi jednostavno, lagano i precizno.

- Sa TECElogo sistemom na raspolaganju vam je sve potrebno za instalaciju pitke vode i grejanja i to u svim uobičajenim kao i velikim dimenzijama od 16 do 63mm. Pored uobičajenog montiranja fitinga, kod TECElogo sistema moguća je i upotreba predmontiranih rešenja, kao npr. instalacija umivaonika ili priključak grejnih tela - kažu iz kompanije TECE.

TECElogo - sistem fitinga za instalaciju pitke vode i grejanja

TECElogo

TECElogo kompozitna cev izrađena je od najmodernijih materijala uz upotrebu mašina visoke tehnologije. Cev objedinjuje najbolja svojstva metalnih i plastičnih cevi. Zahvaljujući stabilnom unutrašnjem sloju (inlineru) i spoljnjem tupo zavarenom aluminijumskom sloju, cev odlikuju izvrsna svojstva savijanja i postavljanja.

TECElogo fiting pleni svojom konstrukcijom prilagođenom potrebama gradilišta i kompaktnog izvođenja. Svoju visoku otpornost može da zahvali kombinaciji visoko efikasne plastike PPSU® i poliamida sa pojačanim vlaknima. TECElogo fitinge i cevi ispitalo je Nemačko tehničko i naučno udruženje za vodu i gas [DVGW] i odobreni su za upotrebu kod instalacija pitke vode.

TECElogo - sistem fitinga za instalaciju pitke vode i grejanja

TECElogo

Moguće je neispravno sastavljen spoj uz pomoć posebnog alata ponovo rastaviti samo sa TECElogo sistemom. Cev i spojnica pri tom ostaju neoštećeni i moguće ih je ponovo koristiti

Za korisnike cevnih sistema TECEflex i TECElogo od sada je dostupan asortiman fabrički predizolovanih cevi, sa izolacijama od 6mm, 9mm i 13mm. Upotreba ovih cevi u velikoj meri olakšava ugradnju, a omogućava uštedu vremena ugradnje i do 50%.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;