PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Novi tehnološki centar proizvođača opreme za zavarivanje

17.09.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Početkom jula meseca, EWM AG je otvorio novi centar za kompetencije u Eberštalcelu, Austriji, koji predstavlja pravo mesto za sva pitanja vezana za tehniku zavarivanja. Ovaj novi prostor, površine preko 2,000m² je lociran direktno na državnom auto-putu i predstavlja bazu za dalji održivi razvoj regije. Predstavnici firme GEM Trade su imali izuzetno zadovoljstvo da prisustvuju otvaranju ovog novog centra i upoznaju se dodatno sa patentiranim tehnološkim dostignućima ovog svetski poznatog proizvođača.

Već 2006. godine je EWM otvorio svoje prostorije u Austriji, kako bi se što više približio svojim kupcima, kao i da bi pružio brzu i pouzdanu podršku svojim klijentima. Razvoj obima poslovanja i tehnologije zavarivanja je zahtevao savremenije prostorije. - Izgradnjom potpuno novog centra na zgodno postavljenoj lokaciji nam je pružilo priliku da opremimo svoje prostorije u potpunosti po svojim potrebama - objasnio je direktor EWM-a Austrija, Hajnc Štefan.

Otvoren novi tehnološki centar kompanije EWM AG

EWM AG prostorije

- Pri gradnji smo se vodili najvišim standardima uz primenu principa održivosti, želeći da budemo u toku sa sadašnjim i budućim zahtevima naših kupaca.

Inače, za kompaniju EWM je ovo grinfild investicija vredna 3.5 miliona evra i izgradnjom ovog tehnološkog centra je svetski prisutan proizvođač opreme za zavarivanje dobio 400m² kancelarijskog prostora u Eberštalcelu. Pored toga, ova lokacija služi i kao tehnološki-informativni centar ali i kao promotivno mesto za sve zavarivačke zahteve u Austriji i regionu. Pored EWM-ovih aparata za zavarivanje, oblast za primenu najsavremenije tehnologije takođe uključuje i zavarivačke robote i automatizacione komponente za praktičnu primenu. Prisustvo iskusnih EWM-ovih eksperata pomaže pri optimizovanju kompleksnih zavarivačkih procesa i sistema. U skladišnom delu, površine veće od 1,000m², se može pronaći kompletan proizvodni portfolio ovog proizvođača za ručnu i automatizovanu primenu. Ovim se udvostručila površina skladišnog prostora, time dodatno povećavajući ionako visoku dostupnost i sposobnost isporuke. Sem toga, u novim prostorijama je integrisan i deo za servisiranje i popravku.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...
Jovan 03.07.2023.
A kada ce se uraditi parcelizacija zemljist...
DARKO 05.06.2023.
Šta bi sa korupcijom po opštinama gde se ne...

;