IZOLACIJA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Novi tehnološki centar proizvođača opreme za zavarivanje

17.09.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Početkom jula meseca, EWM AG je otvorio novi centar za kompetencije u Eberštalcelu, Austriji, koji predstavlja pravo mesto za sva pitanja vezana za tehniku zavarivanja. Ovaj novi prostor, površine preko 2,000m² je lociran direktno na državnom auto-putu i predstavlja bazu za dalji održivi razvoj regije. Predstavnici firme GEM Trade su imali izuzetno zadovoljstvo da prisustvuju otvaranju ovog novog centra i upoznaju se dodatno sa patentiranim tehnološkim dostignućima ovog svetski poznatog proizvođača.

Već 2006. godine je EWM otvorio svoje prostorije u Austriji, kako bi se što više približio svojim kupcima, kao i da bi pružio brzu i pouzdanu podršku svojim klijentima. Razvoj obima poslovanja i tehnologije zavarivanja je zahtevao savremenije prostorije. - Izgradnjom potpuno novog centra na zgodno postavljenoj lokaciji nam je pružilo priliku da opremimo svoje prostorije u potpunosti po svojim potrebama - objasnio je direktor EWM-a Austrija, Hajnc Štefan.

Otvoren novi tehnološki centar kompanije EWM AG

EWM AG prostorije

- Pri gradnji smo se vodili najvišim standardima uz primenu principa održivosti, želeći da budemo u toku sa sadašnjim i budućim zahtevima naših kupaca.

Inače, za kompaniju EWM je ovo grinfild investicija vredna 3.5 miliona evra i izgradnjom ovog tehnološkog centra je svetski prisutan proizvođač opreme za zavarivanje dobio 400m² kancelarijskog prostora u Eberštalcelu. Pored toga, ova lokacija služi i kao tehnološki-informativni centar ali i kao promotivno mesto za sve zavarivačke zahteve u Austriji i regionu. Pored EWM-ovih aparata za zavarivanje, oblast za primenu najsavremenije tehnologije takođe uključuje i zavarivačke robote i automatizacione komponente za praktičnu primenu. Prisustvo iskusnih EWM-ovih eksperata pomaže pri optimizovanju kompleksnih zavarivačkih procesa i sistema. U skladišnom delu, površine veće od 1,000m², se može pronaći kompletan proizvodni portfolio ovog proizvođača za ručnu i automatizovanu primenu. Ovim se udvostručila površina skladišnog prostora, time dodatno povećavajući ionako visoku dostupnost i sposobnost isporuke. Sem toga, u novim prostorijama je integrisan i deo za servisiranje i popravku.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ODRŽIVA-ARHITEKTURA-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Irena 30.09.2022.
Svaka cast, pozeljno sto vise slicnih ideja...
Jelena 29.09.2022.
Divne su! Ja sam ove godine kupila platneni...
DARKO 26.09.2022.
Šta je sa pasarelom kod Ada mola? Da li su ...
slavica 24.09.2022.
Konačno jedno stručno objašnjenje, čestitam...
Sky 19.09.2022.
Ako za ovo treba arhitekti veštačka intelig...

;