PRIJAVA-468X60-BANNER

WILO Beograd završio prethodnu godinu sa najboljim rezultatom ikada

19.02.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Wilo Beograd, ćerka firma svetski poznatog proizvođača pumpi i pumpnih sistema WILO SE iz Dortmunda, je 2017. godinu završila sa najboljim rezultatom ikada, a u 2018. godinu ulazi sa još većim ambicijama, planovima, i novim direktorom - gospodinom Mladenom Kuparićem. Gospodin Kuparić se Wilo-u pridružio 8. januara 2018. godine, i na ovu poziciju je došao nakon dugogodišnjeg rada u firmi Robert Bosch d.o.o, gde je u diviziji Termotehnike proveo 20 uspešnih godina na rukovodećim pozicijama. Veliko iskustvo stečeno tokom tih godina rada u Bosch-u garantuju dalji rast i razvoj Wilo-a na domaćem tržištu.

Slika 1. Kompanija Wilo

Na pitanje „Kakva su očekivanja i planovi u narednom periodu, i kakvi su utisci prelaska u Wilo Beograd“, gospodin Kuparić odgovara:

- Firma Wilo Beograd predstavlja jednu veoma kompaktnu celinu, i tim ljudi koji u njoj radi daje sigurnost da će rezulati u narednom periodu biti samo bolji, i naš tržišni udeo sve veći. Koliko mogu da primetim kolege su tokom godina poslovanja stvorile prepoznatljiv brend u koji potrošači imaju poverenja. Od svih zaposlenih u WILO Beograd može se očekivati apsolutna stručna i tehnička podrška pri izboru pumpi i prateće opreme, transfer informacija vezan za savremene trendove razvoja pumpi, kao i  razne vrste treninga i obuka vezanih za WILO proizvode i pumpnu tehniku uopšte.

Planovi za naredni period su ambiciozni, a cilj kompanije Wilo Beograd je da raste na svim područjima u kojima posluje, kao i da još više produbljuje saradnju sa poslovnim partnerima, nudeći im kvalitetne proizvode, ali i veoma bitne prateće usluge kao što su servis i tehnička podrška. Namera nam je da pojačamo prisustvo na tržištu u Srbiji i Crnoj Gori, intezivno radimo na tome, potencijal je tu i on je neosporan.

Wilo je prethodnu godinu, pored odličnih poslovnih rezultata, završio na fantastičan način: velikom promocijom prve smart pumpe na svetu „Wilo-Stratos MAXO“, pred više od 60 inženjera i projektanata, a koja je održana u okviru 48. Kongresa KGH. To dokazuje posvećenost tima i ugled koji Wilo kao brend ima na lokalnom tržištu. Pored toga, sa našom novom „Wilo-Stratos MAXO“ pumpom, potvrđujemo svoju poziciju digitalnog pionira u pumpnoj industriji, o čemu će biti još dosta reči u nadolazaćeim mesecima i godinama.

Slika 2. Mladen Kuparić

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


TOTPROMET-NGBSH-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...
Ciceron 10.10.2022.
Pitati struku ne znaci pitati obavezno one ...
DARKO 10.10.2022.
Sve je to lepo. Samo da se konsultuje struk...

;