PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

WILO Beograd završio prethodnu godinu sa najboljim rezultatom ikada

19.02.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Wilo Beograd, ćerka firma svetski poznatog proizvođača pumpi i pumpnih sistema WILO SE iz Dortmunda, je 2017. godinu završila sa najboljim rezultatom ikada, a u 2018. godinu ulazi sa još većim ambicijama, planovima, i novim direktorom - gospodinom Mladenom Kuparićem. Gospodin Kuparić se Wilo-u pridružio 8. januara 2018. godine, i na ovu poziciju je došao nakon dugogodišnjeg rada u firmi Robert Bosch d.o.o, gde je u diviziji Termotehnike proveo 20 uspešnih godina na rukovodećim pozicijama. Veliko iskustvo stečeno tokom tih godina rada u Bosch-u garantuju dalji rast i razvoj Wilo-a na domaćem tržištu.

Slika 1. Kompanija Wilo

Na pitanje „Kakva su očekivanja i planovi u narednom periodu, i kakvi su utisci prelaska u Wilo Beograd“, gospodin Kuparić odgovara:

- Firma Wilo Beograd predstavlja jednu veoma kompaktnu celinu, i tim ljudi koji u njoj radi daje sigurnost da će rezulati u narednom periodu biti samo bolji, i naš tržišni udeo sve veći. Koliko mogu da primetim kolege su tokom godina poslovanja stvorile prepoznatljiv brend u koji potrošači imaju poverenja. Od svih zaposlenih u WILO Beograd može se očekivati apsolutna stručna i tehnička podrška pri izboru pumpi i prateće opreme, transfer informacija vezan za savremene trendove razvoja pumpi, kao i  razne vrste treninga i obuka vezanih za WILO proizvode i pumpnu tehniku uopšte.

Planovi za naredni period su ambiciozni, a cilj kompanije Wilo Beograd je da raste na svim područjima u kojima posluje, kao i da još više produbljuje saradnju sa poslovnim partnerima, nudeći im kvalitetne proizvode, ali i veoma bitne prateće usluge kao što su servis i tehnička podrška. Namera nam je da pojačamo prisustvo na tržištu u Srbiji i Crnoj Gori, intezivno radimo na tome, potencijal je tu i on je neosporan.

Wilo je prethodnu godinu, pored odličnih poslovnih rezultata, završio na fantastičan način: velikom promocijom prve smart pumpe na svetu „Wilo-Stratos MAXO“, pred više od 60 inženjera i projektanata, a koja je održana u okviru 48. Kongresa KGH. To dokazuje posvećenost tima i ugled koji Wilo kao brend ima na lokalnom tržištu. Pored toga, sa našom novom „Wilo-Stratos MAXO“ pumpom, potvrđujemo svoju poziciju digitalnog pionira u pumpnoj industriji, o čemu će biti još dosta reči u nadolazaćeim mesecima i godinama.

Slika 2. Mladen Kuparić

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


TOTPROMET-NGBSH-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bobby 20.03.2023.
Meni su roditelji radili u BIGZ-u, znam da ...
Masa 19.03.2023.
Ma bravo premasili ste sami sebe. Pa gde su...
Ma nemoj 18.03.2023.
Tu nema niko ko je pošteno zaradio pare, i ...
Mima 17.03.2023.
Ne treba da se bune jer ako su starosedeoci...
Rodoljub 17.03.2023.
Ok. je da se stave ozbiljne primedbe na kva...

;