INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Početak rekonstrukcije Bulevara patrijarha Pavla u Rakovici u martu

09.02.2018. | eKapija

U Bulevaru patrijarha Pavla u Rakovici nedavno su osvanuli bilbordi koji najavljuju novi izgled ove saobraćajnice, koja vodi do Mosta na Adi.

Da će radovi početi već za mesec dana, najavila je i lokalna samouprava. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu Gradske opštine Rakovica, prva faza, koja kreće u martu, obuhvata rekonstrukciju od mosta na Adi do skretanja za Ulicu Pere Velimirovića. Radove finansira Grad Beograd i Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Prema ilustracijama budućeg rešenja, koje su objavljene, tramvaji će voziti sredinom Bulevara patrijarha Pavla, kao što je urađeno i u Bulevaru kralja Aleksandra i Ulici vojvode Stepe. Ulica bi trebalo da bude proširena, te da u svakom pravcu budu po dve kolovozne trake.

Saobraćajnica Patrijarha Pavla u uličnoj mreži grada predstavlja magistralni koridor i pre svega je planirana za odvijanje tranzitnog saobraćaja. Njena uloga je da auto-put, Novi Beograd i Most na Adi saobraćajno poveže sa Ulicom patrijarha Dimitrija, Kružnim putem, Ibarskom magistralom i obilaznicom oko Beograda, podsećaju na sajtu Opštine Rakovica.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;