Početak rekonstrukcije Bulevara patrijarha Pavla u Rakovici u martu

09.02.2018. | eKapija

U Bulevaru patrijarha Pavla u Rakovici nedavno su osvanuli bilbordi koji najavljuju novi izgled ove saobraćajnice, koja vodi do Mosta na Adi.

Da će radovi početi već za mesec dana, najavila je i lokalna samouprava. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu Gradske opštine Rakovica, prva faza, koja kreće u martu, obuhvata rekonstrukciju od mosta na Adi do skretanja za Ulicu Pere Velimirovića. Radove finansira Grad Beograd i Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Prema ilustracijama budućeg rešenja, koje su objavljene, tramvaji će voziti sredinom Bulevara patrijarha Pavla, kao što je urađeno i u Bulevaru kralja Aleksandra i Ulici vojvode Stepe. Ulica bi trebalo da bude proširena, te da u svakom pravcu budu po dve kolovozne trake.

Saobraćajnica Patrijarha Pavla u uličnoj mreži grada predstavlja magistralni koridor i pre svega je planirana za odvijanje tranzitnog saobraćaja. Njena uloga je da auto-put, Novi Beograd i Most na Adi saobraćajno poveže sa Ulicom patrijarha Dimitrija, Kružnim putem, Ibarskom magistralom i obilaznicom oko Beograda, podsećaju na sajtu Opštine Rakovica.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 25.01.2022.
Kod krovne membrane ljudi greše zato što ps...
Goran 23.01.2022.
Sky Fort Sofia 202 m !
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...