INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Slavija, Bulevar oslobođenja i Ruzveltova pušteni u saobraćaj

16.11.2017. | Beoinfo

Posle 180 dana od početka radova, kako je i bilo predviđeno ugovorom, danas (16.11.2017) su u saobraćaj pušteni Trg Slavija, Bulevar oslobođenja i Ruzveltova ulica, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

- Trudili smo se da ovaj posao uradimo u najkraćem mogućem roku. Rekonstrukcija je urađena temeljno i ozbiljno, promenjene su sve instalacije, dodate nove trake - u Bulevaru oslobođenja imamo novu traku. Slavija je urađena tako da je prohodnija za saobraćaj i pešački prelazi više se ne nalaze na samoj Slaviji, a izmeštene su i autobuske stanice - pojasnio je Vesić.

Osim toga, u Ruzveltovoj ulici i Bulevaru oslobođenja napravljene su biciklističke staze, naveo je gradski menadžer i ocenio da je posao urađen dobro i po svim najvišim standardima.

Navodeći da će se uređivanje Beograda nastaviti i narednih godina, on je naveo da će se raditi rekonstrukcija Trga republike, izgradnja četiri podzemne garaže, te rekonstrukcija Ulice kneza Miloša, koja će se raditi već sledeće godine.

- Verujem da ćemo, ako svi zajedno budemo učestvovali u ovome, jednog dana uživati u lepšem gradu nego što je danas. Naš grad zaslužuje da se uredi. Konačno imamo i vlast i novca da uređujemo grad, da sređujemo fasade, ulice i zaslužili smo da Beograd bude prava moderna evropska prestonica u kojoj će život građana biti bolji, a ovo što je danas urađeno samo je još jedan korak u tom pravcu - zaključio je gradski menadžer.

 

Komentari: 1

Šumadinac 22.11.2017 09.39.04

I na slici majstor koji tera popreko autobus van žutih traka koje su predviđene za vozila javnog prevoza...

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;