IZOLACIJA-468X60-BANNER

Projekat „City kej“ spušta Podgoricu na reku

15.06.2017. | M.V. | eKapija

Crnogorska prestonica bi u narednom periodu mogla da dobije luksuzni stambeni kompleks vredan 30 miliona evra. Podgorička kompanija Čelebić, naime, očekuje skoro dobijanje građevinske dozvole i planira da odmah nakon toga počne gradnju projekta „City kej“, u naselju Zagorič. Budući kvart će obuhvatati tri komforne zgrade. Kako u kompaniji Čelebić navode za portal eKapija, očekuje se da prva zgrada bude gotova u roku od 15 meseci.

U tri zgrade - koje će imati 7, 8 i 9 spratova, biće ukupno izgrađeno 408 stanova - od garsonjera do trosobnih. Kupcima će biti ponuđeni i poslovni prostori različitih kvadratura.

Slika. Budući izgled kompleksa „City kej“ (foto: eKapija)

U kompaniji Čelebić kažu da će, između ostalog, u izgradnji biti korišćeni fasadni termoizolacioni sistemi Sto, Ceresit i Bekament, kamen Traventino Romano Clasico i Visočica, liftovi švajcarske kompanije Schindler... Zidovi će biti od giter blokova. Stanovi će biti opremljeni Tarkett parketom, keramičkim pločicama proizvođača Atlas Concorde, Marazzi i Porcelanosa, Cooplegno stolarijom i sanitarijama kompanije Mondiala, koja pripada renomiranoj nemačkoj firmi Vileroy&Boch.

Kada je reč o klimatizaciji u stanu, u zavisnosti od veličine jedinice, kao i ličnog zahteva kupca, postoji mogućnost postavljanja instalacija za multi-split sistem za klimatizaciju ili ugradnju jedne standardne klime u dnevnom boravku.

Osim stambenih zgrada, planiran i kej iznad jednog od simbola Podgorice - reke Morače.

Na keju je planiran prostor za odmaranje sa klupama i kaskadnim stepeništem pogodnim za sedenje, dečije igralište ili kafić.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...
Dragan 06.07.2022.
Šta je pojednostavljeno kad imate "prikačen...

;