INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Projekat „City kej“ spušta Podgoricu na reku

15.06.2017. | M.V. | eKapija

Crnogorska prestonica bi u narednom periodu mogla da dobije luksuzni stambeni kompleks vredan 30 miliona evra. Podgorička kompanija Čelebić, naime, očekuje skoro dobijanje građevinske dozvole i planira da odmah nakon toga počne gradnju projekta „City kej“, u naselju Zagorič. Budući kvart će obuhvatati tri komforne zgrade. Kako u kompaniji Čelebić navode za portal eKapija, očekuje se da prva zgrada bude gotova u roku od 15 meseci.

U tri zgrade - koje će imati 7, 8 i 9 spratova, biće ukupno izgrađeno 408 stanova - od garsonjera do trosobnih. Kupcima će biti ponuđeni i poslovni prostori različitih kvadratura.

Slika. Budući izgled kompleksa „City kej“ (foto: eKapija)

U kompaniji Čelebić kažu da će, između ostalog, u izgradnji biti korišćeni fasadni termoizolacioni sistemi Sto, Ceresit i Bekament, kamen Traventino Romano Clasico i Visočica, liftovi švajcarske kompanije Schindler... Zidovi će biti od giter blokova. Stanovi će biti opremljeni Tarkett parketom, keramičkim pločicama proizvođača Atlas Concorde, Marazzi i Porcelanosa, Cooplegno stolarijom i sanitarijama kompanije Mondiala, koja pripada renomiranoj nemačkoj firmi Vileroy&Boch.

Kada je reč o klimatizaciji u stanu, u zavisnosti od veličine jedinice, kao i ličnog zahteva kupca, postoji mogućnost postavljanja instalacija za multi-split sistem za klimatizaciju ili ugradnju jedne standardne klime u dnevnom boravku.

Osim stambenih zgrada, planiran i kej iznad jednog od simbola Podgorice - reke Morače.

Na keju je planiran prostor za odmaranje sa klupama i kaskadnim stepeništem pogodnim za sedenje, dečije igralište ili kafić.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;