PRIJAVA-468X60-BANNER

Počinje rekonstrukcija Brankovog mosta

13.06.2017. | S.B.M. | Novosti

Obnova Brankovog mosta trebalo bi da počne ove nedelje. Tada će Mostogradnja, koja je dobila posao na rekonstrukciji pešačke staze, započeti sa pripremnim radovima. Sanacija će biti završena do novembra, a saobraćaj će se odvijati usporeno, zbog zatvaranja neke od saobraćajnih traka.

Pripremni radovi na rekonstrukciji pešačke staze, na uzvodnoj konstrukciji Brankovog mosta, očekuju se krajem iduće sedmice, tvrde iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju. Tada će početi organizacija gradilišta ispod mosta, postavljanje zaštitne konstrukcije, skidanje dekorativnog osvetljenja i uklanjanje asfalta sa pešačke staze.

Vrednost posla je 210 miliona dinara, a rekonstrukcija treba da se završi u roku od šest meseci od dobijanja odobrenja za izvođenje radova. Prema planu, kolovoz na uzvodnoj strani Brankovog mosta neće se u potpunosti zatvarati, već će izvođač biti dužan da izradi projekat regulacije, koji će definisati odvijanje saobraćaja tokom obnove.

Predviđeno je i da se zamene 432 metra staze sa ogradom, kao i ivičnjak, dok će se ograda demontirati, sanirati i ponovo ugraditi, s tim što će biti podignuta na odgovarajuću visinu od 1,2 metra zbog biciklista.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;