PRIJAVA-468X60-BANNER

Uskoro počinje gradnja „Voždovih kapija“

10.02.2017. | Beobuild

Juče (09.02.2017) je u Skupštini Grada predstavljen novi stambeno-poslovni kompleks „Voždove kapije”, projekat vredan 170 miliona evra i jedan od najvećih stambenih poduhvata u gradu. Kompleks će se nalaziti na prostoru nekadašnje fabrike „Novi Dom” na Voždovcu, parceli od 2,2 hektara između Bulevara Oslobođenja i Ulice vojvode Stepe. Radi se o velikom projektu sa preko 70.000 m² (GLA) dominantno stambene funkcije sa velikom podzemnom garažom i nizom pratećih sadržaja za buduće vlasnike. Investiciju realizuje izraelska kompanija Shikun & Binui Group, na beogradskom tržištu poznata po veoma uspešnoj realizaciji stambenog kompleksa „Central Garden”.

Slika 1. Projekat „Voždove kapije“ (preuzeto sa www.beobuild.rs)

Stambeni kompleks „Voždove kapije” podrazumeva izgradnju ukupno 700 novih stambenih jedinica, koje će prema planu investitora biti realizovane kroz 6 faza gradnje. U prvoj fazi, najavljenoj za kraj ovog meseca, predviđena je gradnja 129 stanova uz pripadajući garažni prostor, dok bi se sukcesivno u narednim fazama realizovale preostale stambene lamele. Kao poslednja faza razvoja ovog bloka planirana je gradnja poslovnog objekta na uglu ulica Vojvode Stepe i Generala Rašića. Prizemlje objekata biće komercijalne namene i nudiće razne usluge stanarima, a u okviru bloka planirano je veliko zatvoreno unutrašnje dvorište. Privatni park na 7.000 kvadrata posedovaće prilagođene sadržaje za sve starosne grupe, uključujući sigurno igralište za najmlađe, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce i sportske terene.

Slika 2. Projekat „Voždove kapije“ (preuzeto sa www.beobuild.rs)

Prema rečima investitora, projekat „Voždove kapije” predstavlja pristupačan luksuz. To znači da će stanovi biti najvišeg kvaliteta u srednjoj kategoriji, a projekat orjentisan prema najširem tržištu sa konkurentnim cenama i uslugama. Kupcima će biti ponuđeni stanovi različite unutrašnje organizacije, od garsonjera do četvorosobnih stanova, kao i manji broj penthouse apartmana. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBRE Srbija, a svim zainteresovanim kupcima uskoro će na lokaciji biti dostupan i prodajni salon sa uzorcima enterijera.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;