Iduće godine asfaltiranje 50 ulica na Paliluli

25.11.2016. | Tanjug

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je juče (24.11.2016) završne radove na rekonstrukciji Ulice Rastka Nemanjića u Borči i najavio sanaciju i asfaltiranje 50 ulica za narednu godinu iz investicionog budžeta.

Navodeći da vrednost investicije iznosi pet miliona dinara, Jovičić je istakao da je Ulica Rastka Nemanjića bila potpuno uništena jer godinama unazad nije bila održavana.

- Usvojili smo Plan za održavanje i rekonstrukciju većine ulica naše opštine, a ono što mogu da obećam građanima Palilule je da ćemo sledeće godine imati investicioni budžet gde ćemo ući u rekonstrukciju i asfaltiranje više od 50 ulica na teritoriji opštine Palilula - rekao je Jovičić u saopštenju.

On je istakao da je analiza urađena i da na teritoriji opštine postoji 110 ulica koje nisu asfaltirane, jer se naselja brzo šire, ali da je u planu da se od marta sledeće godine krene u sanaciju i asfaltiranje ulica.

- Naša obaveza i cilj su da do kraja mandata nemamo nijednu ulicu koja nema asfalt - rekao je Jovičić, apelujući na građane opštine Palilula da slobodno pokucaju na vrata i iznesu svoje probleme.

On je naglasio i da, iako ne postoje sredstva da svi problemi budu rešeni odmah, postoji lista prioriteta i da će opština u saradnji sa gradom Beogradom i javnim preduzećima u gradu uvek izaći u susret.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


JAF
JAF
NOVA PAZOVA-STARA PAZOVA
www.frischeis.rs

BAN-INOX
BAN-INOX
STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI
www.ban-inox.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 25.01.2022.
Kod krovne membrane ljudi greše zato što ps...
Goran 23.01.2022.
Sky Fort Sofia 202 m !
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...