INFONET-468X60-BANNER

Iduće godine asfaltiranje 50 ulica na Paliluli

25.11.2016. | Tanjug

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je juče (24.11.2016) završne radove na rekonstrukciji Ulice Rastka Nemanjića u Borči i najavio sanaciju i asfaltiranje 50 ulica za narednu godinu iz investicionog budžeta.

Navodeći da vrednost investicije iznosi pet miliona dinara, Jovičić je istakao da je Ulica Rastka Nemanjića bila potpuno uništena jer godinama unazad nije bila održavana.

- Usvojili smo Plan za održavanje i rekonstrukciju većine ulica naše opštine, a ono što mogu da obećam građanima Palilule je da ćemo sledeće godine imati investicioni budžet gde ćemo ući u rekonstrukciju i asfaltiranje više od 50 ulica na teritoriji opštine Palilula - rekao je Jovičić u saopštenju.

On je istakao da je analiza urađena i da na teritoriji opštine postoji 110 ulica koje nisu asfaltirane, jer se naselja brzo šire, ali da je u planu da se od marta sledeće godine krene u sanaciju i asfaltiranje ulica.

- Naša obaveza i cilj su da do kraja mandata nemamo nijednu ulicu koja nema asfalt - rekao je Jovičić, apelujući na građane opštine Palilula da slobodno pokucaju na vrata i iznesu svoje probleme.

On je naglasio i da, iako ne postoje sredstva da svi problemi budu rešeni odmah, postoji lista prioriteta i da će opština u saradnji sa gradom Beogradom i javnim preduzećima u gradu uvek izaći u susret.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;