Puštanje dela auto-puta Kragujevac-Batočina

02.08.2016. | Tanjug

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je juče (01.08.2016.) da će danas biti pušten u saobraćaj deo deonice auto-puta od Kragujevca do Batočine u dužini od šest kilometara, a da će deonica Ljig - Preljina biti otvorena na vreme, između 25. i 27. avgusta.

Najavljujući otvaranje deonice auto-puta od Kragujevca do Batočine, ministarka je rekla da će ostalih 11 kilometara biti završeno do kraja godine.

Kada je reč o deonici Ljig-Preljina, Miahjlović je rekla rekla je da je država dobila uveravanja od azerbejdžanske kompanije koja radi put, kao i od Koridora Srbije da će rok biti ispoštovan, te da će ona biti otvorena između 25. i 27. avgusta.

- Mnogo puta smo do sada bili u inspekcijama, i premijer je bio u inspekcijama, deset puta smo do sada bili na toj deonici, ali smo morali da odemo pogotovo na one delove koji su problematični, a to je pitanje izgradnje tunela i problema koji se dešavaju sa podizvođačem koji radi tunele. I mislim da je dobro što smo bili - rekla je Mihajlović. - Ne vidim da je problem u sedam-osam dana, ali kad postoje problemi oni moraju zajednički da se rešavaju - zaključila je.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...
Rados 02.01.2022.
Lepa predizborna kampanja samo ne znam koja...
Milan Radojević 29.12.2021.
Ovo je lepa vest. Sava centar je sa arhitek...
Zoran 28.12.2021.
Ocekujem totalni kolaps I pad cena gori neg...